Een goede balans houdt iedereen happy.

Met een jong gezin is het vinden van een goede balans tussen werk, kinderen, sporten, hobby’s en allerlei andere sociale activiteiten een uitdaging. Hier een evenwicht in vinden, betekent vaak keuzes maken. Dat geldt ook voor je kinderopvang.

Hoe fijn is het wanneer je opvang bijdraagt aan het creëren van die balans, zowel voor jezelf als voor je kinderen? Bijvoorbeeld door te kiezen voor opvang bij jou in de buurt. Met een opvangprofessional waarbij jouw kinderen zich fijn en vertrouwd voelen en die begrijpt dat flexibiliteit soms nodig is om alle ballen in de lucht te kunnen houden.

Klinkt dit als de beste kinderopvang voor jou en jouw kind(eren)? Dan zoek je een gastouder!

 

Waarom aanmelden?


  • Kleine groep, veel gezelligheid
  • Oog voor jouw kind
  • Gastouderopvang is voordelig
Aanmelden

Kleine groep, veel gezelligheid.

Een gastouder biedt kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Door deze groepsgrootte ligt het geluidsniveau laag en ervaren kinderen meer rust. Tegelijkertijd komt je kind al jong met andere kinderen in contact. Goed voor de sociale ontwikkeling en vooral: gezellig!

Oog voor jouw kind.

Een gastouder is een opvangprofessional met een stevige pedagogische basis. Je gastouder heeft, naast tijd en aandacht, ook oog voor de ontwikkeling van jouw kind. Ze weet precies op welke vlakken je kind graag wordt uitgedaagd en bereidt je kind, bijvoorbeeld door te werken met thema’s, voor op een soepele start op de basisschool.

„Mia sluit met haar aanpak helemaal aan bij onze ideeën over opvang, onze kinderen voelen zich er echt thuis.“ Jeroen, ouder

Wat kost een gastouder?

Je betaalt je gastouder alleen voor de uren die je afspreekt. Logisch! Want waarom een hele dag afrekenen als je maar een halve dag nodig hebt. Lees alles over de financiële kant van gastouderopvang; wat kost opvang door een gastouder eigenlijk?

Vind jouw gastouder vandaag nog.