Weten dat je kindje alle liefdevolle verzorging en aandacht krijgt terwijl jij werkt.

Weer aan het werk gaan na je verlof, de ene ouder vindt het verschrikkelijk, de ander ook wel fijn. Welk type ouder je ook bent: om met een goed gevoel naar je werk te kunnen gaan, wil je zeker weten dat jouw kindje in de beste handen is en zich veilig en geborgen voelt.

Met nanny-opvang kies je voor opvang in de vertrouwde omgeving. Je kindje wordt gewoon thuis opgevangen en krijgt alle aandacht en rust die het zo nodig heeft van iemand die jouw kindje al snel net zo bijzonder vindt als jij!

Is dit wat jij voor jouw baby zoekt? Vind via Gastouderbureau ViaViela de nanny die jouw ideale opvang verzorgt!

 

Waarom aanmelden?


  • Eén-op-één aandacht
  • Rust en ritme
  • Vertrouwd gezicht
Aanmelden

Speciale band

Omdat een nanny bij jou aan huis komt, is zij er helemaal voor jouw gezin. Hierdoor leren je nanny en kindje elkaar in korte tijd goed kennen. Fijn, want dat schept een band. Die vertrouwdheid met een vaste verzorger is, vooral voor hele jonge kinderen, belangrijk voor een optimale ontwikkeling.

Rust en ritme.

Na een aantal maanden heeft je baby een eigen eet-, slaap-, en speelritme ontwikkeld, dat ritme kan tijdens opvangdagen gewoon doorgaan. Bovendien blijft je kindje in zijn/haar vertrouwde omgeving, zonder extra prikkels van buitenaf. En dat helpt weer bij het vasthouden van die rust!

„Ik vind het fijn dat er voor Feline (6 maanden) zo min mogelijk verandert wanneer ik werk. “ Suzan, ouder

Wat kost een nanny?

Een nanny die maximaal drie dagen per week in huis opvang biedt, werkt volgens de Regeling Dienstverlening aan huis. Omdat het om formele opvang gaat, ontvang je ook voor deze vorm van opvang kinderopvangtoeslag. Lees alles over de financiële kant van nanny-opvang; wat kost opvang door een nanny eigenlijk?

Vind jouw nanny vandaag nog.