Niks is zo fijn als opvang die orde in de chaos brengt.

Als werkende ouder met een of meerdere jonge kinderen heb je het druk. Dan is het fijn als je rust kunt inbouwen. Rust voor jezelf en voor je gezin. De meeste winst qua rust is te behalen in dagelijks terugkerende routines zoals werk en kinderopvang.

Via Gastouderbureau ViaViela kies je voor opvang bij jou in huis door een opvangprofessional die al snel een vertrouwd gezicht wordt voor jou en je kind(eren). Zo kan het ritme van jouw gezin gewoon doorgaan, ook als jij aan het werk bent. Goed voor je gezin en goed voor jou!

Klinkt dit als de beste kinderopvang voor jou en jouw gezin? Dan zoek je een nanny!

 

Waarom aanmelden?


  • Opvang in je eigen huis
  • Oog voor jouw kind
  • Eén vast gezicht
Aanmelden

Professionele opvang in een informele sfeer.

Een nanny is een gediplomeerde en geverifieerde opvangprofessional, zij combineert haar pedagogische bagage met het verzorgen van opvang die voor jouw kinderen vooral heel fijn, vertrouwd en warm voelt.

Rustig opstarten en eindigen.

Geen gehaast om kinderen op tijd weg te brengen of op te halen, maar thuiskomen en je kinderen nog even helpen met het laatste stukje van hun bouwwerk van die dag. Naast andere voordelen brengt opvang aan huis meer rust aan het begin en eind van de dag!

„Onze nanny is fantastisch, zij zorgt drie dagen per week. voor de rust in ons gezin. “ Kenneth, ouder

Wat kost een nanny?

Je betaalt je nanny een vast bedrag per uur. Dit bedrag is, zeker wanneer je voor meerdere kinderen opvang nodig hebt, vaak voordeliger dan opvang waar je een bedrag per kind per uur betaalt. Een nanny werkt volgens de Regeling Dienstverlening aan huis. Lees alles over de financiële kant van nanny-opvang; wat kost opvang door een nanny eigenlijk?

Vind jouw nanny vandaag nog.