Alle ruimte voor de dingen waar jouw kind blij van wordt.

Zodra je kind naar school gaat, komt het in een nieuwe (sociale) omgeving terecht. Je kind sluit nieuwe vriendschappen, gaat sporten, krijgt hobby’s en ontdekt spelenderwijs de wereld buitenshuis. Dan is opvang die daar ruimte voor biedt belangrijk.

Een nanny vangt je kind na school op en kan, in overleg met jou, ervoor zorgen dat sociale activiteiten zoals sporten, afspreken of naar een kinderfeestje gaan, ook tijdens jouw werkdagen gewoon door kunnen gaan. Op deze manier heeft je kind de vrijheid om zelf invulling te geven aan de tijd buiten school.

Klinkt dit als de opvang die jij zoekt? Kijk dan eens naar opvang door een nanny!

Waarom aanmelden?


  • Flexibele kinderopvang
  • Opvang in jouw huis
  • Persoonlijke aandacht
Aanmelden

Persoonlijke aandacht.

Je nanny is er speciaal voor jouw kinderen, met aandacht en een luisterend oor. Want niks is zo fijn voor je kinderen als na een drukke dag op school even stoom afblazen bij iemand die hen goed kent en die precies weet wat ze nodig hebben.

Professionele opvang maar dan thuis.

Een nanny is een gediplomeerde en geverifieerde opvangprofessional, zij combineert haar pedagogische bagage met het verzorgen van opvang die voor jouw kinderen vooral heel fijn, vertrouwd en warm voelt. En waar voelt dat beter dan gewoon lekker thuis!

„Onze nanny is echt een verlengstuk geworden van ons gezin.“ Monique, ouder

Wat kost een nanny?

Je betaalt je nanny een vast bedrag per uur. Dit bedrag is, zeker wanneer je voor meerdere kinderen opvang nodig hebt, vaak voordeliger dan opvang waar je een bedrag per kind per uur betaalt. Een nanny werkt volgens de Regeling Dienstverlening aan huis. Lees alles over de financiële kant van nanny-opvang; wat kost opvang door een nanny eigenlijk?

Vind jouw nanny vandaag nog.