Zwanger, je gevoel is je kompas!

Gefeliciteerd! Binnenkort ontmoet je de belangrijkste persoon in je leven!

Het krijgen van een kindje is een fantastisch avontuur dat veel veranderingen met zich meebrengt; voor jouzelf en voor je kleintje! Daarom geef je je kindje vanaf de eerste dag alle aandacht, liefde, en rust die het nodig heeft om zich veilig en geborgen te voelen. Dat gevoel wil je blijven vasthouden, ook wanneer je straks weer aan het werk bent. Gastouderbureau ViaViela helpt je dat vaste, vertrouwde gezicht vinden dat jouw kindje liefdevol opvangt, op jouw manier, in jouw huis. Weten dat je kindje lekker in zijn of haar eigen bedje ligt terwijl jij aan het werk bent, dat is een fijn gevoel. Voor je baby en voor jou!

Word jij blij van deze gedachte? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een nanny!

 

Waarom aanmelden?


  • Eén op één aandacht
  • Rust en ritme
  • Vertrouwd gezicht
Aanmelden

Alle aandacht.

Het is belangrijk dat je erop kunt vertrouwen dat je kindje met de beste zorg wordt omringd wanneer jij aan het werk bent. Je nanny is er speciaal voor jullie gezin en leert jouw kleintje heel goed kennen. Die vertrouwdheid zorgt ervoor dat je kindje zich geborgen blijft voelen, ook als jij er even niet bent.

Eigen omgeving, eigen tempo.

Omdat de opvang plaatsvindt in jullie eigen huis, blijft je kindje gewoon in zijn/haar vertrouwde omgeving. Bovendien draait het dagprogramma bij nanny-opvang om het ritme van jouw kindje, niet andersom.

„Els voelt als een deel van ons gezin en kan altijd rekenen op de dikste knuffel van Ruben van 11 maanden. “ Caroline, ouder

Wat kost een nanny?

Een nanny die maximaal drie dagen per week in huis opvang biedt, werkt volgens de <Regeling Dienstverlening aan Huis>. Omdat het om formele opvang gaat, ontvang je ook voor deze vorm van opvang kinderopvangtoeslag. Lees alles over de financiële kant van nanny-opvang; wat kost opvang door een nanny eigenlijk?

Vind jouw nanny vandaag nog.