Word ondernemer bij ViaViela

Wat biedt ViaViela jou?

Succesvol ondernemen doen we bij ViaViela samen. Dan wil jij als mogelijke samenwerkingspartner natuurlijk weten wat ViaViela jou te bieden heeft.


Wie zijn we

Sinds de oprichting van Gastouderbureau ViaViela in 2005, werken we volgens onze succesvolle franchiseformule. Onze lokale franchisenemers leiden onze vestigingen. Samen met de medewerkers begrijpen zij als geen ander wat er speelt bij onze gastouders en ouders. 

Op dit moment werken er ongeveer 200 gedreven mensen bij ViaViela, verspreid over 55 vestigingen en het centrale kantoor in Brabant. Samen met onze gastouders verzorgen wij de dagelijkse opvang voor zo’n 15.000 kinderen.


Sterk merk

We hebben een eigenzinnige kijk op succesvol zijn in de gastouderopvang. We zijn deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Deze eigenschappen maken ons al jarenlang een sterk merk en het grootste gastouderbureau van Nederland.


Onze samenwerking

Je verzorgt samen met ons de bemiddeling en begeleiding van de gastouders in jouw regio. Jij vanuit jouw vestiging persoonlijk op locatie bij de gastouder, wij vanuit ons centrale kantoor. Jij ervaart vanaf dag één de voordelen van onze samenwerking op het gebied van onze bewezen marketing- en communicatiemiddelen, onze gedigitaliseerde omgeving en de door ons ontwikkelde dienstverlening.


Dit bieden we jou

  • ViaViela.nl voorziet je continu van potentiele nieuwe klanten.
  • Een volledig geïntegreerde online klantenportal helpt je bij het organiseren van al je klantinformatie.
  • Onze afdeling marketing ondersteunt je bij de inzet van lokale marketing- en communicatiemiddelen.
  • Centrale verwerking van alle incasso’s en betalingen.
  • Onze pedagoog zorgt voor het pedagogisch beleid en vertaalt de Wet kinderopvang en toetsingskaders naar producten en werkprocessen.
  • Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor vragen van jouw gast- en vraagouders.
  • Franchisemanagers adviseren jou bij het runnen van je gastouderbureau.
  • Standaard formats voor offertes en overeenkomsten.
  • We onderhouden landelijke contacten met branchepartijen en voeren een actieve lobby om jouw belangen onder de aandacht te brengen.
  • Je kunt deelnemen aan inspiratiesessies, workshops of landelijke dagen om kennis en ervaringen met andere franchisenemers uit te wisselen.

Franchisenemers over ViaViela

Ben je benieuwd hoe andere franchisenemers het werken met ViaViela ervaren? Bibische, Clarette en Joyce vertellen je meer over hun ervaringen. 

Lees over hun ervaringen >


A-merk in opvang

ViaViela is groot geworden door de beste opvang te bieden. Aan jou, aan gastouders, aan ouders en vooral: aan onze opvangkinderen.

Hoe we dat doen?

Lees het hier >


Kennismakingstraject

Ben je enthousiast geworden over het ondernemerschap via ViaViela? Dan gaan we graag met je in gesprek. Want wij zijn nieuwsgierig naar jou en jij wilt vast ook nog meer over ons weten. Ons kennismakingstraject is er dan ook op gericht om elkaar beter te leren kennen!

Reageer direct >