Start je eigen gastouderbureau in jouw regio

Word ondernemer bij ViaViela

Haal meer uit je leven. Word ondernemer bij ViaViela

Zoveel meer goede werk-privébalans
Zoveel meer ondernemen op jouw manier
Zoveel meer afwisseling
Zoveel meer vrijheid
Zoveel meer uitdaging

Zoveel meer! Dat is er bij ViaViela uit je leven te halen. We zoeken dan ook ondernemende professionals die samen meer willen bereiken. Want bij ons maak jij het verschil in jouw succesverhaal. ViaViela biedt jou de mogelijkheid je eigen onderneming te runnen met alle uitdaging en dynamiek die daarbij komt kijken.

Ondernemen bij ViaViela doe je niet alleen. Wij zijn er om je te ondersteunen in jouw ondernemerschap. ViaViela heeft mogelijkheden een goed lopend gastouderbureau over te nemen of zelf een gastouderbureau op te starten. Dus, begin als ondernemer bij ViaViela en ontdek dat je (nog) zoveel meer in je hebt dan je altijd dacht!

Franchisenemer bij ViaViela worden

Wat ga je doen als ondernemer bij ViaViela?

Ben je nieuwsgierig naar wat ondernemen bij ViaViela inhoudt? Als je de stap overweegt om franchisenemer te worden bij ViaViela, is het begrijpelijk dat je graag wilt weten wat deze spannende ondernemerskans met zich meebrengt.

Wat ga je doen

Kennismakingstraject

Je hebt interesse, maar hoe nu verder? We gaan graag met je in gesprek om elkaar beter te leren kennen en stap voor stap te onderzoeken of wij samen werk gaan maken van goede gastouderopvang in jouw regio!

Kennismakingstraject

Wat ViaViela jou biedt

Ondernemen bij ViaViela betekent dat je het niet alleen hoeft te doen. Als samenwerkingspartner helpen we jou op allerlei gebieden.

Wat ViaViela jou biedt

Ondernemen bij ViaViela

Meer uit het leven halen. Genieten van meer vrijheid, meer balans in je leven, meer op jouw manier en meer uitdaging. ViaViela biedt je een nieuwe weg. Een weg waarin je zoveel meer bent en betekent. Als ondernemer bij ViaViela kun je ook nog eens goed verdienen en doe je het niet alleen.

Download de brochure

Word franchisenemer in 4 stappen

Wij helpen je bij het vinden van een geschikte gastouder, zo simpel is het.

1

Online kennismaking met ViaViela

2

Test of je het juiste profiel hebt om te ondernemen

3

Uitgebreide informatie over de markt, concurrentie en formule-afspraken

4

Aan de slag met marktonderzoek en ondernemingsplan

“Ik kan mijn eigen keuzes maken, maar ViaViela is er altijd als ik ze nodig heb.”

Franchisenemer Joyce van de Kamp

Veelgestelde vragen

 • Mijn stad staat niet tussen de vrije gebieden. Kan ik in een andere plaats een vestiging starten?

  De kracht van het ondernemerschap zit in de lokale kennis. In een andere plaats een vestiging starten is alleen mogelijk als je ook echt lokale kennis hebt van dat gebied. Is het gebied waar jij woont niet beschikbaar, stuur dan toch je reactie. Wij bekijken altijd de mogelijkheden op langere termijn en houden reacties in file.

 • Zijn er diploma eisen om ondernemer bij ViaViela te worden?

  Het is niet noodzakelijk om al over een pedagogisch diploma te beschikken. Interesse in het werkveld en motivatie om je verder te bekwamen uiteraard wel.

  Als ondernemer van ViaViela is het belangrijk een goede helikopterview te hebben. Daarom vragen wij HBO werk- en denkniveau. Kun je dit niet onderbouwen met een diploma, dan kun je dit laten testen en daarmee je HBO niveau aantonen.

 • Ik heb slechts beperkte mogelijkheden om zelf te investeren. Is dat een probleem?

  Nee hoor, dat is geen probleem. Gedurende het traject leggen we je uit hoe je een overname van een vestiging kunt financieren.

 • Ik heb nog geen ervaring als ondernemer, ben ik dan toch geschikt?

  Heel veel franchisenemers bij ViaViela hadden nog geen ondernemerservaring voordat ze bij ons startten. Met een aantal testen komen we er achter hoe ondernemend jij bent en of het ondernemerschap binnen ViaViela bij je kan passen.

 • Ik vind het spannend een vast loon op te geven voor ondernemerschap. Is er een basisinkomen?

  Kom je uit loondienstverband dan is het altijd spannend een stukje zekerheid van inkomen op te geven. Toch zien we ook dat nagenoeg al onze ondernemers na een aantal jaren een inkomen realiseren dat relatief hoger ligt dan in loondienst. Daarnaast stimuleren wij onze ondernemers ook om te zorgen voor een goed vangnet bijvoorbeeld voor een periode waarin je ziek wordt.

 • Werken ondernemers altijd alleen of hebben ze ook personeel?

  Bij de opstartfase in een nieuw gebied begint een ondernemer altijd alleen. Gebieden zijn van een dusdanige grootte dat we er altijd naar streven dat een ondernemer op termijn een omzet realiseert waarbij minimaal 1 medewerker kan worden aangenomen. Wanneer je dit punt bereikt, is afhankelijk van de snelheid van de groei. Neem je een vestiging over dan kan het zijn dat er naast de ondernemer al medewerkers in dienst zijn. Per gebied is dit verschillend. We bespreken graag met jou hoe dit in jouw regio er uit ziet.

Ga met ViaViela in gesprek