Welkom bij ViaViela

Werken bij ViaViela

Bij ViaViela kijken we graag in de verte, zodat we met elkaar blijven ontwikkelen. Zien we veranderingen in wetgeving, trends in de maatschappij of technologische ontwikkelingen die iets kunnen betekenen voor ons vak? Dan vormen we een visie en passen dit toe in de praktijk. Zo gaan we van ontwikkelingen in de toekomt naar concrete oplossingen voor vandaag.

Best, kantoor, intern

Wat we doen

ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Met 40 ViaViela vestigingen in Nederland zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van duizenden kinderen. Wij zijn er voor gastouders. Zij zorgen elke dag voor de kinderen, dus zorgen wij voor hen. We stimuleren ze om alle energie die zij in de ontwikkeling van kinderen stoppen, óók in zichzelf te investeren. Daarnaast brengen we ouders en gastouders bij elkaar en ondersteunen we hen bij alles rondom de opvang. Dit doen we onder meer met hulp van onze klantenservice, gastouderadministratie, online cursussen en andere internetapplicaties die we zelf gebouwd hebben.

Over ViaViela

Ondernemen met ViaViela

Ondernemende werkgever

ViaViela heeft haar hoofdkantoor in Best. Een gedreven club mensen werkt daar hard aan de oplossingen die het leven van onze (gast)ouders handiger en leuker maken. ViaViela is een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. En een persoonlijke werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen. Je vindt bij ons specialisten op allerlei terreinen, zoals pedagogen, juristen en marketeers. We hebben een grote afdeling Klantenservice en onze franchisenemers worden ondersteund door de salesafdeling. Kortom, een divers team waarin voor verschillende mensen plaats is.

Ontmoet het team

Start jouw gastouderbureau

Vind jij het leuk om te investeren in mensen en heb je de drive om op zoek te gaan naar de perfecte match tussen ouders en gastouders? Ben jij voor ouders de expert op het gebied van de beste opvang en zet jij gastouders in als jouw ambassadeurs? Dan is ondernemen via ViaViela echt iets voor jou.

Franchisenemer worden