Gastouderopvang bij ViaViela

Waarom ViaViela

Sinds onze oprichting in 2005 hebben onze gastouders in totaal al meer dan 225.000 kinderen opgevangen. Dankzij deze ruime ervaring lopen we als gastouderbureau voorop in het bieden van kwaliteit in gastouderopvang. We gaan voor persoonlijke begeleiding en investeren veel in de scholing van gastouders. Ook hebben we een gebruiksvriendelijk (online) administratie systeem gebouwd. Hierin heeft iedere ouder en gastouder een persoonlijke omgeving waarin alle uren, betalingen, jaaropgaven, cursussen en andere belangrijke gegevens direct te vinden zijn. Alles om ouders en gastouders zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Vind jouw gastouder

Gastouderbureau ViaViela

Onze visie
Specialist in gastouderopvang
Opvoedkundige en pedagogische ondersteuning
Toezicht op kwaliteit en veiligheid binnen de opvang
Veilige betalingen
Aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van gastouders

Grootste gastouderbureau van Nederland

ViaViela heeft 40 vestigingen verspreid over Nederland. Zo kennen wij alle gastouders in iedere regio van het land en een groot deel daarvan is al bij ViaViela aangesloten. Het betekent ook dat wij als grootste bureau nauw betrokken zijn bij alle ontwikkelingen in de gastouderopvangbranche. Samen met onze jarenlange ervaring maakt dat ons specialist in gastouderopvang. We hebben alle kennis en kunde in huis om de bemiddeling tussen ouders en gastouders vlekkeloos te laten verlopen en kunnen gastouders op alle vlakken de beste ondersteuning bieden. Zo ben jij altijd verzekerd van veilige en verantwoorde kinderopvang.

Persoonlijk en dichtbij

Vanuit al onze vestigingen biedt Gastouderbureau ViaViela op verschillende manieren begeleiding aan ouders en gastouders in de regio. Zo heb je altijd een vaste contactpersoon, die jou en je gastouder bezoekt en je helpt bij alles rondom je gastouderopvang. Van het zoeken naar een gastouder tot begeleiding van je opvang. En dan is er ook nog de medewerker klantenservice. Deze specialist helpt je als je een specifieke vraag hebt. Bij ViaViela weten we dat persoonlijk contact tot de beste dienstverlening leidt.

ViaViela vestigingen

Vind jouw gastouder in 5 stappen

Wij helpen je bij het vinden van een geschikte gastouder. Zo simpel is het.

1

Meld je aan en vul je opvangwensen in

2

Wij nemen contact met je op

3

Jij maakt kennis met gastouders

4

Jij kiest jouw gastouder

5

De opvang kan starten

Zorgvuldige screening en selectie

Voordat jij je gastouder ontmoet, hebben wij haar al gevonden en getoetst. Zodat jij kunt rekenen op een betrouwbare en deskundige gastouder.

De beste opvang

Alles wat wij als gastouderbureau doen, is erop gericht om jouw kind de beste zorg te geven. Daarom besteden we de grootst mogelijke zorg aan de kwaliteit, ondersteuning en professionele ontwikkeling van onze gekwalificeerde gastouders. We investeren in scholing, bieden pedagogische en opvoedkundige ondersteuning en er is altijd persoonlijke begeleiding. Logisch dus dat onze gastouders tot de besten van Nederland behoren. Benieuwd naar ViaViela-gastouders bij jou in de buurt? Meld je gratis en vrijblijvend aan en ontdek welke gastouders passen bij jouw wensen en behoeften.

Ervaringen van ouders

“ViaViela heeft ons snel geholpen en alles was goed geregeld.”

Jamie

“ViaViela heeft net zolang voor ons gezocht tot we een gastouder vonden, die aan onze wensen voldoet.”

Christel

“Het persoonlijke contact is heel prettig en tegelijkertijd merk je dat er een grote organisatie met veel kennis achter staat.”

Richard

ViaViela in beeld

40

ViaViela Vestigingen in Nederland

225

ViaViela contactpersonen door heel het land

4500

erkende ViaViela gastouders

225000

kinderen die gebruik hebben gemaakt van een ViaViela gastouder

Enthousiast over ViaViela?

Wij helpen je bij het vinden van een gastouder voor jouw gezin. Zo simpel is het.