Welkom bij ViaViela

Over ViaViela

Sinds onze oprichting in 2005 zijn we in een paar jaar tijd gegroeid tot marktleider in gastouderopvang. Aan de basis staan onze mensen: werkzaam binnen 40 ViaViela vestigingen verspreid over Nederland. En zij worden dagelijks bijgestaan en ondersteunt door een team van inhoudsdeskundigen en specialisten op ons hoofdkantoor in Best.

Gastouderbureau ViaViela

Specialist in gastouder opvang
Vaste contactpersoon in de buurt
Grootste netwerk professionele gastouders
Zorgvuldig screening en selectie gastouders
Veel begeleiding voor de beste opvang

ViaViela, aangenaam!

ViaViela opent ogen voor goed geregeld gastouderschap. We kijken elke dag hoe we gastouderschap verder professionaliseren. We zien ontwikkelingen in de toekomst, vertalen deze naar concrete oplossingen voor vandaag en nemen ouders en gastouders hier in mee. Met als resultaat: een goed begin voor de toekomstige generatie.

Voor ouders en gastouders

Samen met ouders, bonusouders, grootouders en anderen die belangrijk zijn in het leven van een kind, dragen gastouders een deel van de verantwoordelijkheid. Dat doen ze ieder op hun eigen manier, maar nooit alleen. Zij zijn er voor de kinderen, maar samen zien we ook wat hun ouders nodig hebben: kleinschalige opvang door een gastouder die het kind dezelfde liefde en aandacht geeft als zij zelf doen. Zo kunnen ouders zich met een gerust hart richten op de dingen die naast het ouderschap van ze worden verwacht.

Meer over wat wij doen
Kind met een ijsje

Veel begeleiding voor de beste opvang

Sinds onze oprichting in 2005 hebben onze gastouders in totaal al ruim 225.000 kinderen opgevangen. Gastouderbureau ViaViela loopt door deze ruime ervaring voorop in het bieden van kwaliteit in gastouderopvang. Door altijd te gaan voor persoonlijke begeleiding en te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van gastouders. Door het bouwen van een gebruiksvriendelijk (online) administratiesysteem waarin iedere ouder en gastouder een persoonlijke omgeving heeft waarin alle uren, betalingen, jaaropgaven, cursussen en andere belangrijke gegevens direct op te vragen zijn. Alles om ouders en gastouders zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Promotie gastouderopvang

Omdat we bij ViaViela zo overtuigd zijn van de voordelen van kleinschalige kinderopvang, blijven we aandacht vragen voor gastouderopvang en het vak van gastouder, bij ouders, gastouders maar ook bijvoorbeeld bij de overheid en bij kinderopvangorganisaties. Zodat iedereen in Nederland het belang ziet van kinderopvang door gastouders. Ouders een keuze bieden, zodat zij kunnen gaan voor opvang waar hun kind zich gelukkig voelt. Daar worden wij heel enthousiast van!

Meer over wat wij doen

ViaViela in cijfers

>

3500

tevreden aangesloten gastouders

>

50

aanmeldingen per dag van ouders die op zoek zijn naar opvang

>

13000

kinderen wekelijks in de opvang

>

60

aanmeldingen per maand van nieuwe gastouders

Enthousiast over ViaViela?

Ga dan op zoek naar de beste gastouder voor jouw gezin of word zelf gastouder.