Word ondernemer bij ViaViela

Wat bieden wij

Succesvol ondernemen doen we bij ViaViela samen. Dan wil jij als mogelijke samenwerkingspartner natuurlijk weten wat ViaViela jou te bieden heeft.

Best, kantoor, intern

Wie zijn we

Sinds de oprichting van Gastouderbureau ViaViela in 2005, werken we volgens onze succesvolle franchiseformule. Onze lokale franchisenemers leiden onze vestigingen. Samen met de medewerkers begrijpen zij als geen ander wat er speelt bij onze gastouders en ouders.

Op dit moment werken er ongeveer 150 gedreven mensen bij ViaViela, verspreid over meer dan 40 vestigingen en het centrale kantoor in Brabant. Samen met de meer dan 3.000 gastouders die we bemiddelen verzorgen wij de dagelijkse opvang voor zo’n 15.000 kinderen.

Sterk merk

We hebben een eigen kijk op succesvol zijn in de gastouderopvang. We zijn deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Deze eigenschappen maken ons al jarenlang een sterk merk en het grootste gastouderbureau van Nederland. Meer dan 20% van de gastouders in Nederland is aangesloten bij ViaViela. We zijn marktleider en daar zijn we trots op.

15000

kinderen die opgevangen worden door ViaViela gastouders

>

3000

gastouders aangesloten bij ViaViela

40

vestigingen door heel Nederland

71,7

uur opvang per kind per maand

Onze samenwerking

Je verzorgt samen met ons de bemiddeling en begeleiding van de gastouders in jouw regio. Jij vanuit jouw vestiging persoonlijk op locatie bij de gastouder, wij vanuit ons centrale kantoor. Jij ervaart vanaf dag één de voordelen van onze samenwerking op het gebied van onze bewezen marketing- en communicatiemiddelen, onze gedigitaliseerde omgeving en de door ons ontwikkelde dienstverlening.

Dit bieden we jou

  • ViaViela.nl voorziet je continu van potentiële nieuwe klanten.
  • Een volledig geïntegreerd online klantenportal helpt je bij het organiseren van al je klantinformatie.
  • Onze afdeling marketing ondersteunt je bij de inzet van lokale marketing- en communicatiemiddelen.
  • Centrale verwerking van alle incasso’s en betalingen.
  • Onze pedagoog zorgt voor het pedagogisch beleid en vertaalt de Wet kinderopvang en toetsingskaders naar producten en werkprocessen.
  • Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor vragen van jouw gast- en vraagouders.
  • Franchisemanagers adviseren jou bij het runnen van je gastouderbureau.
  • Standaard formats voor offertes en overeenkomsten.
  • We onderhouden landelijke contacten met branchepartijen en voeren een actieve lobby om jouw belangen onder de aandacht te brengen.
  • Je kunt deelnemen aan inspiratiesessies, workshops of landelijke dagen om kennis en ervaringen met andere franchisenemers uit te wisselen.

Ondernemen bij ViaViela

Meer uit het leven halen. Genieten van meer vrijheid, meer balans in je leven, meer op jouw manier en meer uitdaging. ViaViela biedt je een nieuwe weg. Een weg waarin je zoveel meer bent en betekent. Als ondernemer bij ViaViela kun je ook nog eens goed verdienen en doe je het niet alleen.

Download de brochure

Clarette van Gurp, Ondernemer regio Eindhoven

Ik wilde altijd al graag de combinatie maken met het commerciële en iets met kinderen. Nooit geweten hoe ik dit wilde doen, tot ik in contact kwam met ViaViela. Voor mij was het meteen duidelijk. Dit is mijn uitdaging!  Er volgde een fijn kennismakingstraject, met allerlei gesprekken, waarbij ik stapsgewijs ben meegenomen en voorbereid op het franchisenemerschap bij ViaViela.

Bibische van Zweeden, Ondernemer regio Den Helder

Ik ben in 2019 gestart als franchisenemer bij ViaViela in de regio Den Helder. Starten als ondernemer voelde dankzij ViaViela als een veilige stap. Je doet het namelijk wel zelf, maar ook weer niet helemaal zelf. Er is een groot hoofdkantoor. Zij zorgen voor een goede begeleiding en waar je altijd op terug kunt vallen. En je hebt nog in het hele land collega-ondernemers waar je mee kunt sparren.

Joyce van de Kamp, Ondernemer regio Amersfoort

Franchisenemer worden bij ViaViela sluit perfect aan bij waar ik naar op zoek was. Meer flexibiliteit, mijn eigen uren indelen, werken vanuit huis en het om je gezin heen kunnen vormen. Voor mij was het een 100% match. En het fijne bij ViaViela is, je staat er nooit alleen voor. Vanuit ViaViela is er een grote groep aan experts beschikbaar, zodat ik gewoon kan focussen op wat ik het liefste doe: ondernemen!

Enthousiast geworden?

Dan gaan we graag met jou in gesprek. In ons kennismakingstraject leer je ons en wij jou beter kennen.

Reageer direct