Run je eigen gastouderbureau, in jouw regio

Je wil een eigen onderneming runnen, met alle uitdaging en dynamiek die daarbij komt kijken. Hard werken, maar wel de vrijheid hebben om je werk zelf in te delen. Kortom het ondernemerschap lonkt, maar je doet het liever niet helemaal alleen. Heb je affiniteit met kinderen en lever je graag een bijdrage aan hun ontwikkeling? Dan is ondernemen samen met ViaViela iets voor jou. ViaViela heeft mogelijkheden een goed lopend gastouderbureau over te nemen of zelf een gastouderbureau op te starten.

Lijkt het je iets om een ViaViela gastouderbureau te runnen en wil je weten of je bij ons past? Download onze brochure

Waarom reageren


  • Je eigen onderneming runnen
  • Vrijheid in je werk 
  • Bijdrage in de ontwikkeling van kinderen
Reageren

ViaViela volgens de ondernemers

Wie kunnen je beter vertellen wat ondernemen met ViaViela in de praktijk inhoudt dan de mensen waar we iedere dag mee samenwerken. Lees hier hoe andere ondernemers het runnen van een ViaViela gastouderbureau ervaren. 

Is jouw gebied nog vrij?

ViaViela is de afgelopen jaren hard gegroeid. We streven naar een landelijke dekking van vestigingen in Nederland. Op dit moment exploiteren we 55 gastouderbureaus in Nederland. Kijk hier of we in jouw regio nog nieuwe ondernemers zoeken.

„Je staat er als ondernemer niet alleen voor dankzij de ondersteuning van Viaviela.“ Rianne, Franchisenemer

Met ViaViela in gesprek

Interesse? We gaan graag met je in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Lees hier meer over het kennismakingstraject waarbij we stap voor stap onderzoeken of wij samen werk gaan maken van goede gastouderopvang in jouw regio!

 

Hubèr Agterberg, Directeur ViaViela

 

Ga met ViaViela in gesprek