ViaViela Aacademie

Baby's in ontwikkeling

De afgelopen jaren is het aantal baby’s in de gastouderopvang nog meer toegenomen. De kleinschaligheid van de gastouderopvang biedt een rustige, huiselijke omgeving waardoor gastouders zich volledig kunnen richten op de specifieke behoeften van een kind.

Wat leer je?

ViaViela biedt haar gastouders de tools om alles te leren over de ontwikkeling van baby’s. Ook leer je over belangrijke aandachtspunten en vaardigheden. Zo kun jij kinderen precies dat bieden wat ze nodig hebben. Daar groeit iedereen van!

Wat levert het op?

  • Je leert hoe je de opgedane theorie praktisch kan toepassen in jouw opvang.
  • Je weet hoe de normale ontwikkeling van een baby verloopt en hoe je deze ontwikkeling zo goed mogelijk kan volgen en stimuleren.
  • Je schrijft een aanvulling op jouw pedagogisch werkplan specifiek gericht op baby’s.

 

De ViaViela Academie biedt alles op het gebied van scholing voor gastouders. Je vindt er een groot aanbod van modules, verdeeld over relevante onderwerpen en thema’s van nu. Een workshop, herhalingscursus of verdiepende e-learning volgen? Je doet het via de ViaViela Academie. Lees meer over opleiding en scholing.

Opleiding en scholing

 

Interesse in de cursus Baby's in ontwikkeling?

Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan of neem contact op met Gastouderbureau ViaViela in jouw regio en vraag naar de mogelijkheden.