Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Alkmaar

Wij zijn Tanja en Laura. Met veel plezier verzorgen wij de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Castricum.

Kleinschalig en flexibel
Gastouderopvang sluit helemaal aan bij de toenemende vraag naar kleinschalige en flexibele opvang, waarbij ruimte is voor aanpassing aan persoonlijke wensen. Zo voelt je kindje zich snel thuis en kan het zich optimaal ontwikkelen. De gastouder wordt daarbij vaak een verlengstuk van het gezin. Wij blijven het iedere keer weer bijzonder vinden om te zien hoe er een speciale band ontstaat tussen de gastouder en haar opvangkindjes.

Een goede match
Ouders en gastouders vinden elkaar op de website van ViaViela, waarbij wij graag ondersteuning bieden om tot een goede match te komen. Een goede match is belangrijk, omdat een kindje meestal langere tijd bij de gastouder blijft en het zich daar prettig en veilig moet voelen.

Naar onze mening is goede opvang een samenspel tussen gastouder, ouder en gastouderbureau, waarbij wij het als onze taak zien om zowel gastouder als ouder daarbij de gewenste en benodigde begeleiding te bieden en mee te denken als er vragen zijn.

Ook financieel gezien is gastouderopvang overigens een goede match: je betaalt alleen de afgesproken opvanguren.

Ontwikkeling
ViaViela heeft niet alleen oog voor een goede en veilige opvang van je kindje, maar biedt haar gastouders ook volop mogelijkheden voor ontwikkeling, door middel van leuke en interessante cursussen en workshops.

Wil je graag meer weten over gastouderopvang en wat ViaViela hierin voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Tanja en Laura

Contact