Welkom bij gastouderbureau ViaViela

Regio Amsterdam

Wij zijn Stefanie Gingnagel en Ilse Duivis en samen verzorgen wij de bemiddeling en begeleiding in de regio Amsterdam, Amstelveen en Diemen.

Goede opvang voor jouw kind staat bij ons voorop
Dit begint bij de juiste begeleiding van ouders en gastouders. Wij helpen graag bij het matchen van ouders en gastouders via onze website. Daarnaast informeren we onze (gast)ouders continue met behulp van nieuwsbrieven, online cursussen, workshops en door onze frequente persoonlijke bezoeken.

Wij zijn er voor jou!
Dankzij onze jarenlange ervaring in de kinderopvang, kunnen we je als (gast)ouder met raad en daad bijstaan. Van het vinden van de juiste gastouder tot hulp bij het invullen van je online administratie. Wij zijn er voor jou en helpen je bij alles wat met goede opvang te maken heeft.

Opvang in een veilige, vertrouwde omgeving
Stefanie: ‘Sinds ik zelf een dochter heb, heb ik ervaren hoe belangrijk goede opvang is. Voor mij betekent goede opvang dat een kind in een veilige, vertrouwde omgeving kan opgroeien, met een vast gezicht. Dat er wordt gekeken waar de behoeften en interesses van het kind liggen. Dit kun je het beste bereiken door kleinschalige opvang, waarbij er meer aandacht kan zijn voor de persoonlijkheid van het kind.’

Ilse: ‘Als moeder van 2 kinderen weet ik dat het combineren van werken en het opvoeden van kinderen soms een uitdaging kan zijn. Gastouderopvang is een mooie verlening van je gezin. Door de kleinschalige opvang voelt het kind zich snel thuis en voelt het als een groot gezin. De kinderen kunnen in een veilige en warme omgeving zich op hun eigen tempo ontwikkelen’

Meer weten?
Wil je meer weten over gastouderopvang? Wij informeren je er graag over!

Met vriendelijke groet,

Stefanie en Ilse

Contact