Welkom bij gastouderbureau ViaViela

Regio Assen

Hallo, wij zijn Annika en Christa. Leuk dat je even een kijkje neemt op onze persoonlijke pagina. Wij stellen ons graag aan je voor.

Van origine is Annika activiteiten begeleider maar via verschillende omwegen en studies in het bedrijfsleven terecht gekomen. Toch was er altijd al affiniteit voor kinderopvang. Haar moeder was gastouder en toen zij zelf moeder werd gingen haar kinderen ook naar een gastouder. Zelf was Annika altijd actief bij verschillende oudercommissies binnen de kinderopvang. Toen ViaViela een franchisenemer zocht heeft ze gelijk haar stoute schoenen aangetrokken en zichzelf voorgesteld. Met succes want ze is nu ondernemer bij ViaViela. Annika woont in Assen met haar partner, twee puberzonen en drie katten.

Na ruim 20 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt als pedagogisch medewerker heeft Christa besloten een switch in haar carrière te maken. Binnen de kinderopvang vond zij het contact met ouders altijd erg leuk. Daarnaast heeft ze veel ervaring met babyopvang. Toevallig kwam ze in contact met Annika en dat klikte zo goed dat ze de overstap heeft gemaakt om als bemiddelingsmedewerker voor ViaViela te gaan werken. Ze is erg blij deze stap te hebben gezet omdat ze nu veel meer contact heeft met (gast)ouders en haar rijke ervaring met anderen kan delen. Christa woont in Roden met haar man, dochter, zoon, hond en twee katten.

Samen vinden we het erg leuk te kunnen bemiddelen in gastouderopvang! Een gastouder biedt opvang in de huiselijke sfeer met maximaal zes kinderen. Er is veel aandacht voor het kind, in een vertrouwde omgeving met professionele opvang. Alle gastouders hebben de juiste diploma’s en jaarlijks vinden er bij- en/of nascholing plaats. Daarnaast begeleiden wij ouders en gastouders bij alles rondom gastouderopvang.

Meer weten over gastouderopvang of wil je je als gastouder aansluiten bij het leukste en grootste gastouderbureau van Nederland? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Lieve groeten, Annika en Christa

Contact