Welkom bij gastouderbureau ViaViela

Regio Bergen op Zoom

Mijn naam is Sonja Linders, contactpersoon van ViaViela in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal en Oost-Flakkee. Samen met mijn team bestaande uit Fleur Herrings en Esmeralda Bidotti zorg ik voor de complete begeleiding van ouders en gastouders.

Van het matchen van ouders en gastouders tot hulp bij de online administratie of de aanvraag van de kinderopvangtoeslag en het persoonlijk bezoeken en begeleiden van onze gastouders. Onze kracht zit in goede bereikbaarheid, persoonlijke service en flexibiliteit.

Professionele opvang
Gastouders bij ViaViela zijn echte vakmensen die weten wat gastouderschap inhoudt. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van gastouders. Dat doen we onder andere door het aanbieden van cursussen, trainingen en workshops. Samen met gastouders die onze visie op kwaliteit delen investeren we veel in de kwaliteit van de geboden opvang. Het kostbaarste bezit van een ouder is in goed handen bij een ViaViela gastouder!

Opvang door een vertrouwd gezicht
Het voordeel van opvang via een gastouder is dat de opvang plaats vindt in een kleinschalige, huiselijke setting. Er is veel tijd en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Bovendien wordt de opvang altijd verzorgd door dezelfde vertrouwde persoon, hierdoor ontstaat er een echte band tussen je kind en de gastouder waardoor een kind kan ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo tot een eigen uniek persoon.

De juiste match
De basis van goed opvang begint bij een zorgvuldig en goed gekozen match. Wanneer je kiest voor ViaViela kun je ervan op aan dat de dienstverlening persoonlijk en deskundig is. Ik begeleid en ondersteun ouders en gastouders in het bemiddelingstraject en gedurende de opvangperiode die volgt zodat je zeker weet dat de opvang voldoet aan de kwaliteitseisen van deze tijd!

Meer weten?
Wil je graag meer weten over gastouderopvang? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Sonja, Fleur en Esmeralda

Contact