Welkom bij gastouderbureau ViaViela

Regio Breda

Ik ben Rianne Verdonck, houder van de vestiging ViaViela regio Breda. Samen met mijn collega’s Debbie en Jessie verzorgen wij de bemiddeling en begeleiding in de regio Breda. Onze manier van dienstverlening is persoonlijk en vakkundig.

Veilig, vertrouwd, persoonlijk en professioneel
Als moeder van onze zoontjes Matz (2015) en Jenz (2017) stond ik destijds zelf voor de keuze wat betreft kinderopvang. De huiselijke, warme sfeer en veel persoonlijke aandacht bij een gastouder, gaf voor mij de doorslag. Dat laatste, de persoonlijke aandacht, die ieder kind krijgt vind ik heel belangrijk en goed voor de ontwikkeling. Het is erg prettig dat je bij een gastouder altijd te maken hebt met hetzelfde vertrouwde gezicht, van opvang tot overdracht.

Ons team wil dan ook graag die vertrouwde contactpersoon zijn in de bemiddeling en begeleiding voor ouders en gastouders.

Gastouders werken samen met ons aan de beste opvang voor ieder kind. ViaViela biedt gastouders ondersteuning op alle vlakken rondom kinderopvang. Door middel van (online) cursussen, workshops, bijeenkomsten en trainingen blijft iedere gastouder zichzelf ontwikkelen.

Kortom het kostbaarste bezit van een ouder is in goede handen bij een ViaViela gastouder!

Ben je op zoek naar een leuke gastouder of wil je gastouder worden bij ViaViela, neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder! 

Tot snel!
Rianne

Contact