Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Delft

Mijn naam is Romana Thijm, eigenaar van ViaViela Delft, actief in de regio Delft, Vlaardingen en Lansingerland. Samen met mijn team, Annemiek, Geeske en Marieke zorg ik voor een complete begeleiding van ouders en gastouders. Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Belangrijk hierbij is het maken van de juiste match tussen ouder en gastouder. Dit kan via onze website of we helpen ouders hier persoonlijk bij.

Professionele opvang
We hebben ruime ervaring in het begeleiden van gastouders, zodat zij zich voortdurend blijven ontwikkelen. Dat doen we onder andere door een goede begeleiding bij de start van de eigen gastouderopvang op het gebied van ondernemerschap. We organiseren thema bijeenkomsten, diverse pedagogische workshops en informele ontmoetingsmomenten waar gastouders met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen. Samen met gastouders die onze visie op kwaliteit delen investeren we veel in de kwaliteit van de geboden opvang.

Opvang door een vertrouwd gezicht
Het voordeel van opvang via een gastouder is dat de opvang plaats vindt in een kleinschalige, huiselijke setting. Er is veel tijd en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Bovendien wordt de opvang altijd verzorgd door dezelfde vertrouwde persoon, hierdoor ontstaat er een echte band tussen je kind en de gastouder.

Wil je meer weten over gastouderopvang? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten, Romana, Annemiek, Geeske en Marieke

Contact