Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Den Haag

Mijn naam is Miranda landman, contactpersoon van Gastouderbureau ViaViela in regio Den Haag, Leidschendam, Wassenaar.
Als alleenstaande moeder en door mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang weet ik als geen ander hoe belangrijk goed geregelde opvang is.

Opvang in veilige, huiselijke omgeving
Als ouder wil je het beste voor je kind. Je wilt dat je kind gezien wordt, veilig is en alle mogelijkheden heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Het is je kostbaarste bezit.
Hoe fijn is het dan dat een kind opgevangen wordt door een vast gezicht in een warme, veilige , vertrouwde en huiselijke omgeving. Een plek waar je kind zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen.
De gastouders bij ViaViela bieden dat doormiddel van kleinschalige kinderopvang waar kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Flexibele opvang, ook financieel
Bij een gastouder is vaak ook meer flexibelere kinderopvang mogelijk, dit is prettig als de werkdag uitloopt of omdat je een wisselende werktijden hebt. Ook financieel gezien is gastouderopvang flexibel. Je betaalt alleen de uren die je afspreekt.

Kwaliteit en ontwikkeling gastouders
De gastouders staan er bij ons niet alleen voor. Een team met veel kennis en ervaring staan klaar om te ondersteunen bij de opvang. Door middel van (online) cursussen, workshops en trainingen blijft iedere gastouder zichzelf ontwikkelen.
Al onze gastouders zijn geregistreerd in het landelijk register kinderopvang en voldoen aan de eisen/voorwaarden die door de overheid worden gesteld.

Wil je meer weten over gastouderopvang en wat Viaviela voor jou kan betekenen. Neem gerust contact met mij op.

Groeten,

Miranda

Contact