Welkom bij gastouderbureau ViaViela

Regio Eindhoven

 

Mijn naam is Clarette van Gurp. Ik verzorg de bemiddeling tussen gastouders en ouders in de regio Eindhoven, Best en Son & Breugel.

Met een gerust hart naar je werk
Als moeder van twee kinderen heb ik ervaren hoe belangrijk het is als je kind het in de opvang naar zijn/haar zin heeft. Dat ze zich veilig voelen, gezien worden en zichzelf mogen zijn. Maar ook dat jij als ouder met een gerust hart naar je werk kunt gaan omdat je weet dat jouw kind een geweldige dag heeft bij de opvang.

Een goede match is belangrijk
Het is belangrijk dat er een goede match gemaakt wordt tussen ouders/kinderen en de gastouder. Met veel plezier begeleid ik zowel ouders als gastouders in het gehele traject. Ik maak graag eerst persoonlijk kennis om op die manier een goede eerste indruk te krijgen wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden. Maar ook na het maken van een goede match met een gastouder blijf ik met jullie in contact en begeleid ik jullie daar waar behoefte is.

Veel ruimte voor persoonlijke aandacht
Bij de gastouder is er veel persoonlijke aandacht voor ieder kind en wordt er een hechte band opgebouwd. De gastouders die zijn aangesloten bij ViaViela zijn stuk voor stuk professionals die hun vak met veel passie en enthousiasme uitvoeren. Door middel van jaarlijkse trainingen, workshops en cursussen blijven onze gastouders zich verder ontwikkelen.

Ook begeleid ik jou als gastouder graag in het gehele traject. Ben je een nieuwe gastouder die gaat starten of heb je ruime ervaring, ik help je bij het maken van een juiste match maar ook in alles wat erbij komt kijken.

Meer weten?
Ben je op zoek naar een leuke gastouder, wil je starten als gastouder of heb je een andere vraag? Neem dan zeker contact met mij op en ik help je graag verder! Wie weet tot snel!

Hartelijke groet,
Clarette

Contact