Welkom bij gastouderbureau ViaViela

Regio Gouda

Welkom bij het team van ViaViela in de regio Gouda, Capelle a/d IJssel, Aalsmeer en Woerden. Met veel enthousiasme en deskundigheid staan Francisca, Jacqueline, Elise, Margot en Anja dagelijks klaar om alles te regelen rondom de Gastouderopvang.

Wij investeren graag in een goed begin voor de nieuwe generatie. We verbinden kinderen, ouders en gastouders en zorgen dat ieder de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Wij denken mee en begeleiden zowel ouders als gastouders om het beste te bieden voor hun kinderen. Wij geloven dat dat de wereld een beetje mooier maakt.

Samen met onze gastouders doen wij er alles aan jullie kinderen de plek te bieden waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en gelukkig kunnen zijn. We helpen ouders bij het vinden van een geschikte gastouder. Tegelijkertijd brengen we gastouders in contact met zoekende ouders.

Veilig, vertrouwd en professioneel Gastouderopvang is de laatste jaren een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang geworden. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig.

Met de begeleiding van ViaViela en de geboden bijscholing investeren wij veel in de kwaliteit van de opvang. Nieuwe gastouders volgen de vakopleiding waarbij alle aspecten van de opvang aan de orde komen. Daarna wordt met workshops en cursussen verdieping in specifieke thema’s aangeboden waardoor het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil blijft.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Wij helpen je graag de juiste match te maken of denken met je mee over jouw carrière mogelijkheden in de Gastouderopvang. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Team Gouda

Contact