Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Harderwijk

Mijn naam is José Boor-Langeslag, houder van gastouderbureau ViaViela Harderwijk. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding in de regio Harderwijk.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Veilige en vertrouwde omgeving
Gastouderopvang vindt plaats in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Hierdoor is er veel aandacht voor ieder kind. Het voordeel van opvang door een gastouder is dat je kind altijd wordt opgevangen door hetzelfde vertrouwde gezicht in een vertrouwde omgeving. Hierdoor ontstaat een hechte band tussen kind en gastouder.

Gastouderopvang = Professionele opvang!
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid aan een gastouder worden gesteld. Gastouders bij ViaViela hebben een team van gespecialiseerde mensen achter zich staan met jarenlange ervaring op alle vlakken van de kinderopvang. Door het bieden van cursussen, workshop en trainingen blijft iedere gastouder zichzelf ontwikkelen.

Ben je op zoek naar een leuke gastouder of wil je gastouder worden, neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder!

José

Contact