Welkom bij gastouderbureau ViaViela

Regio Leeuwarden

Mijn naam is Ingrid Jackson-Eeles, contactpersoon van Gastouderbureau ViaViela in de regio Sneek, Heerenveen, Steenwijk en omliggende gemeentes. Als moeder van twee kinderen en door mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang weet ik als geen ander hoe belangrijk goed geregelde opvang is.

Vertrouwd persoon
Het voordeel van opvang via een gastouder is dat de opvang plaats vindt in een kleinschalige, huiselijke setting. Er is veel tijd en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Bovendien wordt de opvang altijd verzorgd door dezelfde vertrouwde persoon, hierdoor ontstaat er een hechte band tussen je kind en de gastouder. Het brengt de rust en regelmaat die voor een kind zo belangrijk zijn.

Persoonlijke opvang
Als vaste contactpersoon help en begeleid ik, samen met mijn collega’s Doreen en Christa, ouders en gastouders bij al hun vragen rondom gastouderopvang. Ook brengen wij, met hulp van onze website, ouders en gastouders in contact met elkaar. De juiste match zorgt vaak voor een jarenlange opvangrelatie tussen ouders, gastouder en opvangkind(eren). Samen met ons als vast contactpersoon vanuit ViaViela. Gastouderopvang is op alle fronten persoonlijke opvang!

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Groeten, Ingrid

Contact