Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Lelystad

Mijn naam is Katja Schmidt. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Lelystad, Dronten en Noordoostpolder. Mijn manier van dienstverlening is persoonlijk en vakkundig.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Een goede match biedt een opvangbasis voor jaren
Als vaste contactpersoon help en begeleid ik ouders en gastouders bij al hun vragen rondom gastouderopvang. Ook breng ik, met hulp van onze website, ouders en gastouders in contact met elkaar. De juiste match zorgt vaak voor een jarenlange opvangrelatie tussen ouders, gastouder en opvangkind(eren), met mij als vaste contactpersoon vanuit ViaViela. Uit de persoonlijke band die hierdoor ontstaat, haal ik ontzettend veel voldoening. Gastouderopvang is op alle fronten persoonlijke opvang!

Persoonlijk contact is de rode draad
Persoonlijk contact met ouders, gastouders en opvangkinderen loopt als een rode draad door mijn werkzaamheden heen. Niets is zo leuk als gastouders die enthousiast over hun opvangkinderen vertellen. Je merkt aan deze verhalen hoe goed de band tussen gastouders en hun opvangkinderen is.

Wil je meer weten over gastouderopvang? Neem gerust contact met me op, ik help je graag verder!

Groeten Katja

Tom de Vos

Administratief Medewerker

Contact