Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Tilburg

Mijn naam is Laura Möller, contactpersoon van ViaViela in de regio Tilburg, Oisterwijk en Goire. Samen met mijn enthousiaste team begeleid ik ouders en gastouders bij alle dienstverlening rondom gastouderopvang.
Je kostbaarste bezit achterlaten bij een vertrouwd gezicht en met een gerust hart naar je werk, dat gunnen we alle ouders.

Waar wij ons bed voor uitkomen?
We krijgen veel energie van het grootbrengen van  onze eigen kinderen, die we met veel liefde en kunde begeleiden naar een groter mensje worden. Dit enthousiasme zetten we door naar ons werk, waarbij persoonlijke aandacht en maatwerk onze focus heeft. Onze gastouders zijn net zo enthousiast en goed geschoold en hebben hart voor het opvangen van kinderen. Achter de schermen gebeurt veel om de opvang mogelijk te maken. Denk aan het begeleiden van gastouders bij hun bedrijfsvoering, organiseren van bijscholing en het ondersteunen van ouders bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Dit maakt ons werk uitdagend en divers.

Kortom, ben je op zoek naar een fijne persoonlijke opvang voor je kindje? Ben je gastouder of wil je dat worden? Of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Contact