Welkom bij gastouderbureau ViaViela

Regio Utrecht

Mijn naam is Claudia van der Gun, houder van gastouderbureau ViaViela regio Utrecht, Maarssen en Nieuwegein. Samen met consulente Laura & Elleke vormen wij samen team Utrecht.

Veilig en vertrouwd
Kinderen die zich prettig en veilig voelen groeien in alle opzichten, gastouderopvang biedt kinderen de kans om in kleine groepjes in huiselijke sfeer de wereld te ontdekken en met persoonlijke aandacht in een veilige omgeving op te groeien.

Kleinschalige kinderopvang in een huiselijke omgeving
Gastouderopvang kenmerkt zich door kleinschalige kinderopvang in een huiselijke omgeving. De gastouder is het vaste gezicht voor uw kindje, dit geeft geborgenheid en het gevoel van veiligheid. Door de kleine groepjes van maximaal 5 kindjes tot 4 jaar, heeft de gastouder aandacht voor de groei van ieder kind. Hierdoor ga je als ouder met een gerust hart aan het werk.

Persoonlijke begeleiding op maat
Wij komen graag in contact om uw wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens zullen wij op zoek gaan naar de juiste match voor uw opvangvraag. Kwaliteit, communicatie en goede bereikbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij begeleiden, adviseren en staan graag klaar om onze gastouders en vraagouders met elkaar in contact te brengen. Om de kwaliteit hoog te houden bieden wij onze gastouders trainingen, workshops en coaching aan.

Benieuwd naar onze persoonlijke dienstverlening?
Neem gerust contact met een van ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten, Claudia

Contact