Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio West-Friesland

Mijn naam is Sandy Laan, houder van gastouderbureau ViaViela Sandy Laan. Ik verzorg de bemiddeling in de regio West-Friesland.

Veilige en vertrouwde omgeving
Uiteraard wil je voor je kinderen de beste opvang die er is. Als moeder van een groot gezin weet ik hoe belangrijk het is dat  kinderen worden opgevangen in een warme, veilige en vertrouwde omgeving. Waar één gezicht die vertrouwde band met de kinderen heeft, waar kinderen zich thuis zullen voelen, waar kinderen gezien worden en zichzelf mogen zijn.
Onze gastouders hebben een kleinschalige kinderopvang waardoor kinderen de aandacht krijgen om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Al onze gastouders zijn geregistreerd in het landelijk register kinderopvang en voldoen aan alle eisen/voorwaarden die door de overheid worden gesteld.

Team van specialisten
Gastouders werken nooit alleen, ze hebben bij ViaViela een team van gespecialiseerde mensen achter de hand met een enorme hoeveel ervaring op alle vlakken van de kinderopvang. Door middel van (online) cursussen, workshops en trainingen blijft iedere gastouder zichzelf ontwikkelen.

De beste match
Ik begeleid ouders en gastouders van A tot Z in dit traject om er voor te zorgen dat er een goede en vertrouwde match geworden wordt waar jullie als ouders je prettig bij voelen.  Zij die jullie het meest lief zijn zullen in vertrouwde handen worden opgevangen door de gastouders van ViaViela.

Ben je op zoek naar een leuke gastouder of wil je gastouder worden, neem dan gerust contact op, ik help je graag verder!

Tot snel,

Sandy

Contact