Welkom bij ViaViela

regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Zwarte Dolfijn 23
1704 VR Heerhugowaard
06-24559449
m.schmidt-diemel@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Mira Schmidt-Diemel

Mijn naam is Mira Schmidt-Diemel en ik ben contactpersoon van ViaViela in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Dat kinderen op de voor jou juiste plek liefdevol worden opgevangen, is waar het mij om gaat.

 

Flexibele kinderopvang

Gastouderopvang is kinderopvang waar je als ouder echt invloed op hebt. Samen met jouw gastouder valt veel te bespreken, zoals wisselende haal- en brengtijden bij onregelmatige diensten en er is ruimte voor jouw opvangwensen. Zo kun je de opvangsituatie zo prettig mogelijk maken voor je kind(eren).

 

Een vast gezicht

Sinds ik zelf moeder ben geworden in 2017 is mij nog duidelijker geworden hoe belangrijk het is dat kinderen zich vertrouwd en op hun gemak voelen. Dan kunnen ze ontspannen spelen, ontdekken en leren. De kleinschalige opvang in huiselijke sfeer, één vast gezicht en de persoonlijk aandacht dragen hier groots aan bij.

 

Meer weten?

Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem gerust contact met mij op en dan help ik je graag!

 

 

Groeten,
Mira

Nieuws uit regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang is kinderopvang waar je als ouder echt invloed op hebt. “ Mira Schmidt-Diemel

Bijscholingsprogramma 2021

Ook in 2021 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Let op, mogelijk wordt het programma aangepast vanwege de corona crisis. Infomeer bij je ViaViela contactpersoon voor meer informatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Best voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 896944190.

Bekijk ViaViela in regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.