Welkom bij ViaViela

regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Zwarte Dolfijn 23
1704 VR Heerhugowaard
06-24559449
m.schmidt-diemel@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Mira schmidt diemel

Mira Schmidt-Diemel

Mijn naam is Mira Schmidt-Diemel en ik ben contactpersoon van ViaViela in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Dat kinderen op de voor jou juiste plek liefdevol worden opgevangen, is waar het mij om gaat.

 

Flexibele kinderopvang

Gastouderopvang is kinderopvang waar je als ouder echt invloed op hebt. Samen met jouw gastouder valt veel te bespreken, zoals wisselende haal- en brengtijden bij onregelmatige diensten en er is ruimte voor jouw opvangwensen. Zo kun je de opvangsituatie zo prettig mogelijk maken voor je kind(eren).

 

Een vast gezicht

Sinds ik zelf moeder ben geworden in 2017 is mij nog duidelijker geworden hoe belangrijk het is dat kinderen zich vertrouwd en op hun gemak voelen. Dan kunnen ze ontspannen spelen, ontdekken en leren. De kleinschalige opvang in huiselijke sfeer, één vast gezicht en de persoonlijk aandacht dragen hier groots aan bij.

 

Meer weten?

Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem gerust contact met mij op en dan help ik je graag!

 

 

Groeten,
Mira

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang is kinderopvang waar je als ouder echt invloed op hebt. “ Mira Schmidt-Diemel

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Best voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 896944190.

Bekijk ViaViela in regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk.