Welkom bij ViaViela

regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Van Ostadelaan 66
1701 LK Heerhugowaard
06-15329723
t.kerkhof@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Tanja Kerkhof

Mijn naam is Tanja Kerkhof. Met veel plezier verzorg ik de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Castricum.  

Kleinschalig en flexibel
Gastouderopvang sluit helemaal aan bij de toenemende vraag naar kleinschalige en flexibele opvang, waarbij ruimte is voor aanpassing aan persoonlijke wensen. Zo voelt je kindje zich snel thuis en kan het zich optimaal ontwikkelen. De gastouder wordt daarbij vaak een verlengstuk van het gezin.
Ik blijf het iedere keer weer bijzonder vinden om te zien hoe er een speciale band ontstaat tussen de gastouder en haar opvangkindjes.

Een goede match
Ouders en gastouders vinden elkaar op de website van ViaViela, waarbij ik graag ondersteuning bied om tot een goede match te komen. Een goede match is belangrijk, omdat een kindje meestal langere tijd bij de gastouder blijft en het zich daar prettig en veilig moet voelen.

Naar mijn mening is goede opvang een samenspel tussen gastouder, ouder en gastouderbureau, waarbij ik het als mijn taak zie om zowel gastouder als ouder daarbij de gewenste en benodigde begeleiding te bieden en mee te denken als er vragen zijn.

Ook financieel gezien is gastouderopvang overigens een goede match: je betaalt alleen de afgesproken opvanguren.

Ontwikkeling
ViaViela heeft niet alleen oog voor een goede en veilige opvang van je kindje, maar biedt ook haar gastouders volop mogelijkheden voor ontwikkeling, door middel van leuke en interessante cursussen en workshops.

Wil je graag meer weten over gastouderopvang en wat ViaViela hierin voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Groeten,

Tanja

Nieuws uit regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang is kinderopvang waar je als ouder echt invloed op hebt. “ Tanja Kerkhof

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Best voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 896944190.

Bekijk ViaViela in regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.