Welkom bij ViaViela

regio Assen, Leek, Roden

Contact

Gastouderbureau ViaViela
S. Allendeplein 41
9728 TL Groningen
06-33035925
assen@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Ruud Reawaruw

Mijn naam is Ruud Reawaruw, contactpersoon van gastouderbureau ViaViela in de regio Assen, Leek, Roden. Ik vind het persoonlijke contact met ouders en gastouders heel belangrijk. Je kunt bij mij terecht met allerlei vragen; bijvoorbeeld over het vinden van een gastouder, de hoogte van de kinderopvangtoeslag, zwangerschapsverlof et cetera.

Vind een gastouder
Steeds meer ouders vinden een gastouder via onze website. Via dit netwerk vind je alle gastouders bij jou in de buurt. En heb je hulp nodig bij het vinden van een gastouder? Geen probleem, ik ga graag met jouw opvangverzoek aan de slag.

Meer weten?
Heb je vragen over gastouderopvang, ben je op zoek naar een gastouder of denk je er over om als gastouder aan de slag te gaan? Neem contact met mij op. Ik help je verder!

Groeten,

Ruud

Nieuws uit regio Assen, Leek, Roden

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Heb je vragen? Gewoon even bellen.“ Ruud Reawaruw

Bijscholingsprogramma 2019

Ook in 2019 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Let op, mogelijk is het programma aangepast vanwege de corona crisis. Infomeer bij je ViaViela contactpersoon voor meer informatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Assen voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 197991245.

Bekijk ViaViela regio Assen, Leek Roden in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Assen, Leek, Roden en de GGD-rapporten van de aangesloten gastouders in het LRK.