Welkom bij ViaViela

regio Assen, Leek, Roden

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Zadelmakerstraat 31
9403 VG Assen
06-15117224
a.postcleveringa@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Annika Post Cleveringa

Mijn naam is Annika Post Cleveringa. Samen met Maurice vormen wij een gezin met twee gezellige pubers.

Toen de kinderen nog klein waren en opvang nodig hadden, vonden wij het als ouders erg fijn dat we met een gerust hart naar ons werk konden. Dit kan ik ook voor jullie regelen. Ik ben verantwoordelijk voor de begeleiding en bemiddeling in de regio Assen en omstreken.

Een gastouder biedt opvang in de huiselijke sfeer met maximaal zes kinderen, waarmee ze kunnen spelen en waarvan ze kunnen leren. Er is veel aandacht voor het kind, in een vertrouwde omgeving met professionele opvang. Alle gastouders hebben de juiste diploma’s en jaarlijks vinden er bij- en/of nascholing plaats. Een vast gezicht wordt door veel ouders en kinderen als zeer prettig ervaren. Daarnaast is de opvang altijd op maat en de afname is per uur.

Als vast contactpersoon help ik jullie bij het vinden van een gastouder. Hierin begeleid ik jullie bij alles rondom gastouderopvang. Een 9 tot 5 mentaliteit heb ik niet. In de avonduren ben ik ook beschikbaar.

Meer weten over gastouderopvang of wil je je als gastouder aansluiten bij het leukste en grootste gastouderbureau van Nederland? Neem gerust en vrijblijvend contact met me op. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Groet,

Annika

Nieuws uit regio Assen, Leek, Roden

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Bij gastouderopvang is er veel aandacht voor het kind, in een vertrouwde omgeving.“ Annika Post Cleveringa

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang. 

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Assen voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 197991245.

Bekijk ViaViela regio Assen, Leek Roden in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Assen, Leek, Roden en de GGD-rapporten van de aangesloten gastouders in het LRK.