Welkom bij ViaViela

regio Assen, Leek, Roden

Contact

Gastouderbureau ViaViela
S. Allendeplein 41
9728 TL Groningen
06-33035925
assen@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Assen

Ruud Reawaruw

Mijn naam is Ruud Reawaruw, contactpersoon van gastouderbureau ViaViela in de regio Assen, Leek, Roden. Ik vind het persoonlijke contact met ouders en gastouders heel belangrijk. Je kunt bij mij terecht met allerlei vragen; bijvoorbeeld over het vinden van een gastouder, de hoogte van de kinderopvangtoeslag, zwangerschapsverlof, oppas middels een gastouder aan huis et cetera.

Vind een gastouder
Steeds meer ouders vinden een gastouder via onze website. Via dit netwerk vind je alle gastouders bij jou in de buurt. En heb je hulp nodig bij het vinden van een gastouder? Geen probleem, ik ga graag met jouw opvangverzoek aan de slag.

Meer weten?
Heb je vragen over gastouderopvang, ben je op zoek naar een gastouder of denk je er over om als gastouder aan de slag te gaan? Neem contact met mij op. Ik help je verder!

Groeten,

Ruud

Nieuws uit regio Assen, Leek, Roden

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Heb je vragen? Gewoon even bellen.“ Ruud Reawaruw

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Assen voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 197991245.

Bekijk ViaViela regio Assen, Leek Roden en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Assen, Leek, Roden.