Welkom bij ViaViela

regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Oostflakkee

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Blokstallen 2B
4611 WB Bergen op Zoom
0164-210304
bergenopzoom@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Ilona Willard

Mijn naam is Ilona Willard, samen met collega’s Sonja Linders en Fleur Herrings-van Nijnatten vorm ik team ViaViela in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal en Oostflakkee. We hebben een jarenlange ervaring in het bemiddelen en begeleiden van ouders en gastouders opgebouwd.

Een gastouder is echt een verlengstuk van het gezin
Ik geniet van het persoonlijke contact met ouders en gastouders en vind het maken van de juiste match de mooiste uitdaging! Onze website is hierbij een belangrijke schakel in het proces. Als ouders en gastouder elkaar hebben gevonden geeft dat echt voldoening. Een gastouder is vaak voor langere tijd aan een gezin verbonden en is voor veel ouders een verlengstuk van het gezin.

Samen zijn we verantwoordelijk voor het bezoeken van bestaande en nieuwe gastouders. We ondersteunen en begeleiden hen in het hele proces tot erkend gastouder. De bestaande gastouders worden minimaal 2x per jaar door ons bezocht voor de risico- en inventarisatie op de locaties en de voortgangsgesprekken waarbij het pedagogische aspect van het vak onder de loep wordt genomen. 

Sonja is verantwoordelijk voor de gehele bemiddeling van nieuwe vraagouders vanaf het moment van aanmelding op de website, tot de kennismaking met de gastouders en daarna de formalisatie van de samenwerking door middel van de contracten. Zij wordt hierin ondersteund door Fleur. Daarnaast neemt Fleur de evaluatiegesprekken met ouders voor haar rekening en biedt zij algehele administratieve en telefonische ondersteuning.

Samen maken wij ons sterk voor de goede service en begeleiding die onze (gast)ouders van ons gewend zijn.


Meer weten?
Wil je graag meer weten over gastouderopvang? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Ilona, Sonja en Fleur

Nieuws uit regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Oostflakkee

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Een gastouder is echt een verlengstuk van het gezin.“ Ilona Willard

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Bergen op Zoom voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 132893277.

Bekijk ViaViela in regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Oostflakkee, Zevenbergen in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Bergen op Zoom, in regio Zevenbergen en de GGD-rapporten van de aangesloten gastouders in het LRK.