Welkom bij ViaViela

regio Eindhoven, Veldhoven, Best

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Heuvel 2
5737 BX Lieshout
06-13700489
best@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Best

Annemarie Reijerman

Mijn naam is Annemarie Reijerman. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Eindhoven en Best. Ik vind persoonlijk contact met ouders en gastouders heel belangrijk.

 

Persoonlijke aandacht voor je kind

Zelf ben ik moeder van 3 kinderen en snap ik heel goed dat je de allerbeste zorg voor je kind(eren) wilt. Een paar jaar geleden stond ik zelf voor de keuze wat betreft kinderopvang. Omdat ik warme en persoonlijke aandacht heel belangrijk vind, en daarnaast mijn kinderen elke dag een vertrouwd gezicht zien, heb ik zelf ook gekozen voor gastouderopvang.

Ik help je graag in de zoektocht naar het vinden van een fijne opvangplek voor jou kind(eren).

 

Een gastouder is veel meer dan een oppas

Kwaliteit in de kinderopvang staat bij mij hoog in het vaandel. Onze gastouders zijn allen geregistreerd in het LRK (Landelijk Register Kinderopvang). Daarnaast volgen zij continu scholing en kunnen zij rekenen op onze de ondersteuning op alle vlakken.
Onze gastouders zijn het vaste gezicht voor uw kind, van opvang tot overdracht. Zij hebben oog voor de persoonlijke aandacht voor je kind, zorgen voor een veilige omgeving en op die manier krijgt jouw kind de ruimte om te ontdekken en te ontwikkelen!

 

Meer weten?

Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem dan contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Groeten,
Annemarie

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang is: kiezen voor een vertrouwd gezicht.“ Annemarie Reijerman

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Best voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 896944190.

Bekijk ViaViela in regio Eindhoven, Veldhoven, Best en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Eindhoven, Veldhoven, Best.