Welkom bij ViaViela

regio Best, Eindhoven, Veldhoven

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Europaplein 1
5684 ZC Best
06-53169180
best@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Denise en Naomi

Wij zijn Denise Swinkels en Naomi Peels en samen verzorgen wij de bemiddeling en begeleiding in de regio Best, Eindhoven en Veldhoven.

Verlengstuk  van het gezin

Een gastouder is echt een verlengstuk van het gezin. Ons persoonlijk contact en onze website is hierbij een belangrijke schakel in het proces. Als ouders en gastouder elkaar hebben gevonden geeft dat echt voldoening. Een gastouder is vaak voor langere tijd aan een gezin verbonden en is voor veel ouders een verlengstuk van het gezin. 

"Als moeder heb ik zelf ervaren hoe ontzettend fijn gastouderopvang kan zijn, zowel voor het kind als voor de ouders. De kleinschaligheid en het huiselijke gevoel maken het een warme plek voor een kind om zich te ontwikkelen en zichzelf te kunnen zijn. Ik zie hoe mijn zoontje geniet, iedere ochtend een grote glimlach als hij de gastouder en de andere kinderen ziet. Weten dat je kind op een veilige en vertrouwde plek is waar er met alle liefde voor wordt gezorgd is als werkende ouder enorm belangrijk. Ik zie gastouderopvang als een verlengstuk van het gezin. Het persoonlijke contact en het echt oog hebben voor je kind is wat een gastouder zo bijzonder maakt. Dat wens ik ieder gezin toe." - Denise  

"Een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving zijn belangrijk voor een kind om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Ik zorg binnen de regio voor de kwaliteitsbezoeken en evalueer met de ouders de opvang. Tijdens de kwaliteitsbezoeken beoordeel ik of de opvanglocatie voldoet aan alle, door de GGD gestelde, eisen en coach ik de gastouder in haar manier van werken. Een gastouder die zichzelf continu blijft ontwikkeling in haar vak, zorgt voor een positieve bijdrage in ontwikkeling van een kind." - Naomi 


Meer weten?

Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem dan contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Met hartelijke groet,

Denise & Naomi

Nieuws uit regio Best, Eindhoven, Veldhoven

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang is: kiezen voor een vertrouwd gezicht.“ Carla Schuiling

Bijscholingsprogramma 2021

Ook in 2021 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Let op, mogelijk wordt het programma aangepast vanwege de corona crisis. Infomeer bij je ViaViela contactpersoon voor meer informatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Best voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 896944190.

Bekijk ViaViela in regio Best, Eindhoven, Veldhoven in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Best, Eindhoven, Veldhoven en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.