Welkom bij ViaViela

regio Breda, Oosterhout, Etten-leur

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Heerebeemd 2
4861 DK Chaam
06-24168428
regiobreda@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Rianne Verdonck

Mijn naam is Rianne Verdonck, eigenaar van de vestiging regio Breda. Ik ben trots op ons team, samen met Jessie en Debbie, verzorgen wij de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders in deze regio. 

Onze manier van dienstverlening is persoonlijk en vakkundig. We helpen ouders bij het vinden van een geschikte gastouder en onze gastouders brengen we tegelijkertijd in contact met zoekende ouders. 

Veilig, vertrouwd, persoonlijk en professioneel

Als moeder van onze zoontjes Matz (2015) en Jenz (2017) stond ik destijds zelf voor de keuze wat betreft kinderopvang. De huiselijke, warme sfeer en veel persoonlijke aandacht bij een gastouder, gaf voor mij de doorslag. Dat laatste, de persoonlijke aandacht, die ieder kind krijgt vind ik heel belangrijk en goed voor de ontwikkeling. Het is erg prettig dat je bij een gastouder altijd te maken hebt met hetzelfde vertrouwde gezicht, van opvang tot overdracht.

Ons team wil dan ook graag die vertrouwde contactpersoon zijn in de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders.

Met de begeleiding van ViaViela en de geboden bijscholing investeren wij veel in de kwaliteit van de opvang. (Nieuwe) Gastouders krijgen de mogelijkheid om de ViaViela vakopleiding te volgen, hier komen alle aspecten van gastouderopvang aan de orde.

Daarnaast worden er door ons met regelmaat workshops, cursussen en gastoudercafé's (intervisie)  aangeboden waardoor de kwaliteit en professionaliteit van alle gastouders op peil blijft.

Kortom het kostbaarste bezit van een ouder is in goede handen bij een ViaViela gastouder!

Meer weten over gastouderopvang?

Wij helpen ouders graag de juiste match te maken met een gastouder of denken met gastouders mee over de mogelijkheden in hun gastouderopvang. 

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder! 

Hartelijke groet, 
Rianne Verdonck

Nieuws uit regio Breda, Oosterhout, Etten-leur

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Flexibele opvang door een vertrouwd gezicht.“ Rianne Verdonck

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Breda voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 149711980.

Bekijk ViaViela in regio Breda, Oosterhout, Etten-leur in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Breda, Oosterhout, Etten-leur en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.