Welkom bij ViaViela

regio Breda, Oosterhout, Etten-leur

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Heerebeemd 2
4861 DK Chaam
06-24168428
regiobreda@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Rianne verdonck

Rianne Verdonck

Ik ben Rianne Verdonck en ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Breda, Oosterhout en Etten-leur. Mijn manier van dienstverlening is persoonlijk en vakkundig.

Eén verzorger, één overdracht
‘Als moeder van ons zoontje Matz stond ik nog niet zo heel lang geleden zelf voor de keuze wat betreft kinderopvang. De huiselijke, warme sfeer bij mijn gastouder gaf voor mij de doorslag. Daarnaast vind ik de persoonlijke aandacht die ieder kind krijgt heel belangrijk en goed voor de ontwikkeling. Ook vind ik het fijn dat ik bij mijn gastouder altijd te maken heb met hetzelfde vertrouwde gezicht, van opvang tot overdracht. Die vaste contactpersoon ben ik zelf ook graag voor de ouders en gastouders die ik namens ViaViela begeleid.’

Meer weten over gastouderopvang?
Kijk dan voor informatie op de website of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten
Rianne Verdonck

Nieuws uit regio Breda, Oosterhout, Etten-leur

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Flexibele opvang door een vertrouwd gezicht.“ Rianne Verdonck

Bijscholingsprogramma 2019

Ook in 2019 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Breda voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 149711980.

Bekijk ViaViela in regio Breda, Oosterhout, Etten-leur en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Breda, Oosterhout, Etten-leur.