Welkom bij ViaViela

regio Breda, Oosterhout, Etten-leur

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Heerebeemd 2
4861 DK Chaam
06-24168428
regiobreda@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Rianne Verdonck

Mijn naam is Rianne Verdonck, eigenaar van de vestiging gastouderbureau ViaViela regio Breda. Ik ben trots op ons team, Linda, Lizzy en Chantal, wij samen verzorgen de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders in deze regio. 

Onze manier van dienstverlening is persoonlijk en vakkundig. We helpen ouders bij het vinden van een geschikte gastouder en onze gastouders brengen we tegelijkertijd in contact met zoekende ouders.

 

Veilig, vertrouwd, persoonlijk en professioneel

‘Als moeder van onze zoontjes Matz en Jenz stond ik nog niet zo heel lang geleden zelf voor de keuze wat betreft kinderopvang. De huiselijke, warme sfeer bij een gastouder gaf voor mij de doorslag. Daarnaast vind ik de persoonlijke aandacht die ieder kind krijgt heel belangrijk en goed voor de ontwikkeling. Ook vind ik het fijn dat ik bij een gastouder altijd te maken heb met hetzelfde vertrouwde gezicht, van opvang tot overdracht.”

Ons team wil ook graag die vertrouwde contactpersoon zijn in de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders.

Met de begeleiding van ViaViela en de geboden bijscholing investeren wij veel in de kwaliteit van de opvang. (nieuwe) Gastouders krijgen de mogelijkheid om de ViaViela vakopleiding te volgen, hier komen alle aspecten van gastouderopvang aan de orde.

Daarnaast worden er door ons met regelmaat workshops, cursussen en gastoudercafé aangeboden waardoor de kwaliteit en professionaliteit van alle gastouders op peil blijft.

Kortom het kostbaarste bezit van een ouder is in goede handen bij een ViaViela gastouder!

 

Meer weten over gastouderopvang?
Kijk dan voor informatie op de website of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

 

Hartelijke groet, 
Rianne Verdonck

Nieuws uit regio Breda, Oosterhout, Etten-leur

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Flexibele opvang door een vertrouwd gezicht.“ Rianne Verdonck

Bijscholingsprogramma 2020

Ook in 2020 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Breda voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 149711980.

Bekijk ViaViela in regio Breda, Oosterhout, Etten-leur en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Breda, Oosterhout, Etten-leur.