Welkom bij ViaViela

regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT Delft
0499-425421
delft@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Delft

Romana Thijm

Mijn naam is Romana Thijm, contactpersoon van ViaViela in de regio Delft, Vlaardingen en Lansingerland. Samen met mijn team, Mariejelle en Marieke zorg ik voor een complete begeleiding van ouders en gastouders. Van het bij elkaar brengen van ouders en gastouders tot hulp bij de online administratie of de aanvraag kinderopvangtoeslag. Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Belangrijk hierbij is het maken van de juiste match tussen ouder en gastouder. Dit kan via onze website of we helpen ouders hier persoonlijk bij. 

Professionele opvang

We hebben ruime ervaring in het begeleiden van gastouders, zodat zij zich voortdurend blijven ontwikkelen. Dat doen we onder andere met de ViaViela Vakopleiding voor startende gastouders, diverse pedagogische workshops, het gastouderevent  en onze speciale aandacht voor taal en interactievaardigheden tijdens de opvang. Samen met gastouders die onze visie op kwaliteit delen investeren we veel in de kwaliteit van de geboden opvang. 

Opvang door een vertrouwd gezicht
Het voordeel van opvang via een gastouder is dat de opvang plaats vindt in een kleinschalige, huiselijke setting. Er is veel tijd en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Bovendien wordt de opvang altijd verzorgd door dezelfde vertrouwde persoon, hierdoor ontstaat er een echte band tussen je kind en de gastouder. 

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Groeten,
Romana, Mariejelle en Marieke

Nieuws uit regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Wij kennen alle ouders en gastouders persoonlijk.“ Romana Thijm

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Delft voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 121964334.

Bekijk ViaViela in regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland.