Welkom bij ViaViela

regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT Delft
06-16141204
delft@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Delft

Arja van der Pot

Een aantal jaren geleden ben ik, Arja van der Pot, Gastouderbureau ViaViela in de regio Delft, Vlaardingen en Lansingerland gestart. Samen met medewerkers Mariejelle en Sofia begeleid ik ouders en gastouders bij alles wat met goede gastouderopvang te maken heeft. Wij kennen alle bij ons aangesloten ouders en gastouders persoonlijk, dit contact vormt de basis voor onze dienstverlening.

Matchen is het leukste wat er is!
Een van de leukste onderdelen van mijn werk vind ik het bij elkaar brengen van ouders en gastouders. Ouders helpen bij het vinden van de gastouder die bij hen past en dan zien dat zo’n match nog jaren naar tevredenheid loopt, daar doe je het voor! Onze website is hierbij een belangrijke schakel. Ouders kunnen hier al zoeken naar een geschikte gastouder die bij hun opvangbehoefte past.

Continue scholing gastouders
Maar ook gastouders ondersteunen ik en mijn team graag. We organiseren bijvoorbeeld regelmatig workshops over allerlei onderwerpen waarin de gastouder zichzelf kan bijscholen. Daarnaast blijven gastouders op de hoogte van ontwikkelingen binnen de kinderopvang middels online cursussen en onze nieuwsbrief.

Echt oog voor jouw kind
Gastouderopvang is kleinschalige opvang in groepen van maximaal 6 kinderen. Hierdoor heeft de gastouder veel oog en persoonlijke aandacht voor ieder kind.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Arja, Mariejelle en Sofia

Nieuws uit regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Wij kennen alle ouders en gastouders persoonlijk.“ Arja van der Pot

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Delft voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 121964334.

Bekijk ViaViela in regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland.