Welkom bij ViaViela

regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT Delft
0499-425421
delft@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Romana Thijm

Mijn naam is Romana Thijm, contactpersoon van ViaViela in de regio Delft, Vlaardingen en Lansingerland. Samen met mijn team, Mariejelle en Marieke zorg ik voor een complete begeleiding van ouders en gastouders. Van het bij elkaar brengen van ouders en gastouders tot hulp bij de online administratie of de aanvraag kinderopvangtoeslag. Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Belangrijk hierbij is het maken van de juiste match tussen ouder en gastouder. Dit kan via onze website of we helpen ouders hier persoonlijk bij. 

Professionele opvang

We hebben ruime ervaring in het begeleiden van gastouders, zodat zij zich voortdurend blijven ontwikkelen. Dat doen we onder andere met de ViaViela Vakopleiding voor startende gastouders, diverse pedagogische workshops, het gastouderevent  en onze speciale aandacht voor taal en interactievaardigheden tijdens de opvang. Samen met gastouders die onze visie op kwaliteit delen investeren we veel in de kwaliteit van de geboden opvang. 

Opvang door een vertrouwd gezicht
Het voordeel van opvang via een gastouder is dat de opvang plaats vindt in een kleinschalige, huiselijke setting. Er is veel tijd en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Bovendien wordt de opvang altijd verzorgd door dezelfde vertrouwde persoon, hierdoor ontstaat er een echte band tussen je kind en de gastouder. 

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Groeten,
Romana, Mariejelle en Marieke

Nieuws uit regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Wij kennen alle ouders en gastouders persoonlijk.“ Romana Thijm

Bijscholingsprogramma 2021

Ook in 2021 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Let op, mogelijk wordt het programma aangepast vanwege de corona crisis. Infomeer bij je ViaViela contactpersoon voor meer informatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Delft voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 121964334.

Bekijk ViaViela in regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.