Welkom bij ViaViela

regio Gorinchem, Papendrecht, Sliedrecht

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Adjudant 1
4208 AG Gorinchem
06-30791673
gorinchem@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Nancy Korporaal

Mijn naam is Nancy Korporaal, contactpersoon van ViaViela in de regio Gorinchem, Papendrecht en Sliedrecht. Ik heb een jarenlange ervaring in het begeleiden van ouders en gastouders opgebouwd. Hierdoor zie ik dat dezelfde gastouder vaak jarenlang opvang verzorgt voor een gezin. Een gastouder is voor veel ouders echt een verlengstuk van het gezin.

Opvang in een huiselijke omgeving
Met gastouderopvang kies je voor opvang in een kleine groep binnen een huiselijke omgeving. Hierdoor is er genoeg ruimte om te spelen en leren met andere kinderen terwijl de gastouder ook tijd en aandacht voor ieder kind individueel heeft.

Flexibele opvang, ook financieel
Een gastouder biedt vaak flexibelere kinderopvang, dit is prettig als je werkdag een half uurtje uitloopt of als je op wisselende werktijden werkt. Ook financieel gezien is gastouderopvang flexibel. Je betaalt alleen voor de uren die je afspreekt.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met mij op, ik informeer je er graag over!

Groeten,

Nancy

Nieuws uit regio Gorinchem, Papendrecht, Sliedrecht

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Een gastouder biedt flexibele opvang, handig als je werkdag uitloopt.“ Nancy Korporaal

Scholingsprogramma 2021

Ook in 2021 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Let op, mogelijk wordt het programma aangepast vanwege de corona crisis. Infomeer bij je ViaViela contactpersoon voor meer informatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Gorinchem voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 104000570.

Bekijk ViaViela in regio Gorinchem, Papendrecht, Sliedrecht in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Gorinchem, Papendrecht, Sliedrecht en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.