Welkom bij ViaViela

regio Gouda, Capelle a/d Ijssel, Woerden

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Fokkerstraat 22B
2811 ER Reeuwijk
0182-392905
gouda@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Anja van de Hoef

Mijn naam is Anja van de Hoef, eigenaar van de vestiging van gastouderbureau ViaViela in de regio Gouda, Capelle a/d IJssel en Woerden. Met ons team hebben Francisca, Renée, Jacqueline, Margot, Daisy en ik veel ervaring opgebouwd in de begeleiding van ouders en gastouders in Gastouderopvang.

We helpen ouders bij het vinden van een geschikte gastouder. Tegelijkertijd brengen we gastouders in contact met zoekende ouders.

Veilig, vertrouwd en professioneel
Gastouderopvang is de laatste jaren een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang geworden. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Met de begeleiding van ViaViela en de geboden bijscholing investeren wij veel in de kwaliteit van de opvang. Nieuwe gastouders volgen de vakopleiding waarbij alle aspecten van de opvang aan de orde komen. Daarna wordt met workshops, cursussen en het Gastouderevent verdieping in specifieke thema’s aangeboden waardoor het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil blijft.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Wij helpen je graag de juiste match te maken of denken met je mee over jouw carrière mogelijkheden in de Gastouderopvang. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Groeten,
Anja

Nieuws uit regio

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Kinderen voelen zich snel vertrouwd en veilig bij een gastouder.“ Anja van de Hoef

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Bekijk het programma van 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Gouda voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 823783145.

Bekijk ViaViela in regio Gouda, Capelle a/d IJssel, Woerden in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Gouda, Capelle a/d IJssel, Woerden en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.