Nieuws

regio Helmond, Geldrop, Nuenen

De ViaViela Vakopleiding, een goede basis voor succesvolle gastouderopvang

Jij weet wat het betekent om aan het roer te staan van een eigen opvang. Je steekt er tijd, liefde en energie in en hebt ervaren dat werken als zelfstandig gastouder meer inhoudt dan alleen liefdevolle opvang bieden. Ook goede financiële afspraken, een slim promotiebeleid en een duurzame relatie met je vraagouders vormen belangrijke pijlers voor jouw succes. 


Succesvol ondernemen met de ViaViela Vakopleiding!

ViaViela helpt je graag het maximale uit jouw inspanningen te halen. Daarom hebben we de ViaViela Vakopleiding ontwikkeld. De eerste vakopleiding voor ondernemende gastouders, barstensvol antwoorden op vragen waar veel gastouders mee worstelen. Onderwerpen die worden behandeld, kun je één op één in de praktijk toepassen. Meedoen is dus slim investeren in jouw toekomst! 

Op 3 september start de ViaViela Vakopleiding. Doe je mee?


Wat houdt de ViaViela Vakopleiding in?

De ViaViela Vakopleiding bestaat uit drie bijeenkomsten. Daarnaast volg je online cursussen en werk je aan je eigen Gastouderplan. Na het goed doorlopen van de complete vakopleiding ontvang je een Bewijs van Deelname en heb je een eigen Gastouderplan geschreven met hierin jouw eigen promotieplan, financieel plan, pedagogisch werkplan én communicatieplan.
 
Bijeenkomst 1: Professioneel ondernemen - 3 september
Bijeenkomst 2: Pedagogisch handelen* - 1 oktober
Bijeenkomst 3: Effectief communiceren - 5 november

Locatie: Heuvel 2, 5737 BX Lieshout (ingang Bordes)
Inloop: vanaf 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur

De kosten per bijeenkomst bedragen  €25,-. 
 
*Heb je al een Pedagogisch kwaliteitshuis ingevuld? Dan kun je vrijstelling krijgen voor deze bijeenkomst.

Lees hier meer over de ViaViela Vakopleiding

 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de ViaViela Vakopleiding?  Stuur dan een e-mail naar c.schuiling@viaviela.nl.  Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding met informatie over de start van jouw opleidingstraject. 
 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 
 
Tot ziens bij de ViaViela Vakopleiding!