Welkom bij ViaViela

regio Hengelo, Enschede, Haaksbergen

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Sluiskade Noordzijde 194A
7603 NX Almelo
06-45751693
gijsbers+2@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Janneke en Eduard Gijsbers

Wij zijn Janneke en Eduard Gijsbers, contactpersonen van gastouderbureau ViaViela in regio Hengelo, Enschede en Haaksbergen. Wij helpen ouders en gastouders bij alles rondom kinderopvang door een gastouder.

Onze kracht zit in goede bereikbaarheid, persoonlijke service en flexibiliteit
Zo vinden wij het geen probleem om ook telefoongesprekken in de avonduren te voeren. Ouders en gastouders zijn dan thuis, kinderen liggen op bed. Een ideaal moment om in alle rust uitleg te krijgen over kinderopvang in het algemeen en gastouderopvang in het bijzonder.

Ouders zoeken in principe in eerste instantie via onze website naar een geschikte gastouder in de buurt. Maar komen ze er niet uit dan helpen we uiteraard graag!

Meer weten?
Wil je graag meer weten over opvang door een gastouder, of wil je graag als gastouder aan de slag? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Groeten,

Janneke en Eduard

Nieuws uit regio Hengelo, Enschede, Haaksbergen

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang betekent minder prikkels en meer rust.“ Janneke Gijsbers

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Hengelo voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 169185412.

Bekijk ViaViela in regio Hengelo, Enschede, Haaksbergen in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Hengelo, Enschede, Haaksbergen en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.