Welkom bij ViaViela

regio Hengelo, Enschede, Haaksbergen

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
06-47049576
hengelo@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Djieuwke Rosink

Mijn naam is Djieuwke Rosink-de Vries en als contactpersoon van ViaViela in de regio Hengelo, Enschede en Haaksbergen heb ik jarenlange ervaring in de dienstverlening rond gastouderopvang opgebouwd. Ik ken al mijn ouders en gastouders persoonlijk. Veel (gast)ouders zijn dan ook al jaren bij ons aangesloten.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Een succesvolle match is geweldig!
Ik en mijn team helpen ouders graag bij het vinden van een geschikte gastouder. Tegelijkertijd brengen we gastouders in contact met zoekende ouders. Onze website is hierbij een belangrijke schakel. Het blijft geweldig om te zien hoe blij ouders en gastouders zijn bij een succesvolle match!

Minder prikkels, meer rust
Steeds meer mensen kiezen voor kinderopvang binnen een kleine groep, in een huiselijke omgeving met minder prikkels en meer rust. Daarnaast is de kwaliteit van de opvang voor ouders belangrijk.
Al onze gastouders zijn gediplomeerd en geverifieerd. Zij zijn professionele opvoeders die we op de hoogte houden van de laatste (pedagogische) ontwikkelingen op gastoudergebied middels nieuwsbrieven, online cursussen en workshops.

Meer weten?
Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Groeten,

Djieuwke

Nieuws uit regio Hengelo, Enschede, Haaksbergen

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang betekent minder prikkels en meer rust.“ Djieuwke Rosink-de Vries

Bijscholingsprogramma 2019

Ook in 2019 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Hengelo voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 169185412.

Bekijk ViaViela in regio Hengelo, Enschede, Haaksbergen en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Hengelo, Enschede, Haaksbergen.