Welkom bij ViaViela

regio Hilversum, Almere, Huizen

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Heuvel 2
5737 BX Lieshout
06-12821522
regiohilversum@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Stephanie de Greeff

Mijn naam is Stephanie de Greeff, ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders namens Gastouderbureau ViaViela voor de regio Hilversum, Almere, Huizen.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Verlengstuk  van het gezin

Een gastouder is echt een verlengstuk van het gezin. Ons persoonlijk contact en onze website is hierbij een belangrijke schakel in het proces. Als ouders en gastouder elkaar hebben gevonden geeft dat echt voldoening. Een gastouder is vaak voor langere tijd aan een gezin verbonden en is voor veel ouders een verlengstuk van het gezin. 

Meer weten?
Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem dan contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

 

Groetjes, Stephanie

Nieuws uit regio Hilversum, Almere, Huizen

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Het is mooi om te zien hoe gepassioneerd onze gastouders zijn over hun werk.“ Stephanie de Greeff

Bijscholingsprogramma 2019

Ook in 2019 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Regio Hilversum voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 875938449.

Bekijk ViaViela in regio Hilversum, Almere, Huizen en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Hilversum, Almere, Huizen.