Welkom bij ViaViela

regio Leiden, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Haarlemmerstraat 295
2312 DT Leiden
06-47049597
leiden@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Joëlle Bijl

Mijn naam is Joëlle Otto-Bijl en ik ben contactpersoon van gastouderbureau ViaViela in de regio Leiden, Zoetermeer en Alphen a/d Rijn. Ik en mijn enthousiaste team helpen je bij alles wat bij goede gastouderopvang komt kijken. Van ondersteuning bij het vinden van een gastouder via onze website tot het invullen van je administratie of het maken van werkafspraken.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Opvang door een vertrouwd gezicht
Het voordeel van opvang door een gastouder is dat je kind altijd wordt opgevangen door hetzelfde vertrouwde gezicht. Gastouder en opvangkind leren elkaar heel goed kennen. Veel ouders geven dan ook aan dat hun kind de opvang bij de gastouder als hun tweede thuis ervaren.

Je betaalt voor de uren die je afspreekt
Een andere reden waarom ouders gebruik maken van gastouderopvang is omdat het een zeer flexibele vorm van opvang is. Niet alleen voor wat betreft het halen en brengen van je kindje, ook financieel gezien. Je betaalt immers alleen voor de uren die je afspreekt.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem dan gerust contact met mij op, ik help je graag verder.

Groeten,

Joëlle Otto-Bijl

Nieuws uit regio Leiden, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn

Vind jouw gastouder vandaag nog.

Direct zoeken

„Persoonlijke opvang met oog voor jouw kind.“ Joëlle Bijl

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela Leiden voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 837471126.

Bekijk ViaViela in regio Leiden, Zoetermeer en Alphen a/d Rijn in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Leiden, het GGD-rapport van ViaViela in regio Den Haag, het GGD-rapport van ViaViela in regio Leiderdorp en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.