Nieuws

regio Leiden, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn

Uitnodiging Workshop baby’s in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is. Bij de gastouder is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij als gastouder maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby. Met liefde, aandacht en geduld ben jij de aangewezen persoon om een baby helemaal tot bloei te laten komen.

 

Praktische tips

ViaViela helpt jou graag om in de praktijk nog beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van baby’s. Daarom nodigen we je van harte uit voor de workshop Baby’s in ontwikkeling. Je krijgt praktische tips en handvaten, er is ruimte om van elkaar te leren en vragen te stellen. De onderwerpen die worden behandeld, zijn één op één terug te brengen in de praktijk. Meedoen heeft voor jou en de baby’s binnen jouw opvang direct meerwaarde!

Datum: dinsdag 17 maart
Tijd: van 19.30 uur tot 22.00 uur
Adres: Haarlemmerstraat 295, Leiden

 

Meld je direct aan!

Heb jij interesse in de workshop Baby’s in ontwikkeling? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar leiden@viaviela.nl onder vermelding van Workshop Baby’s in ontwikkeling. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail met daarbij de uitnodiging om, ter voorbereiding van de workshop, de online cursus Baby’s in ontwikkeling te maken.

 

Graag tot 17 maart!