Welkom bij ViaViela

regio Lelystad, Dronten, Noordoostpolder

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Zuiderrand 39
8311 AD Espel
06-51073426
k.schmidt@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Katja Schmidt

Mijn naam is Katja Schmidt. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Lelystad, Dronten en Noordoostpolder. Mijn manier van dienstverlening is persoonlijk en vakkundig.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Een goede match biedt een opvangbasis voor jaren
Als vaste contactpersoon help en begeleid ik ouders en gastouders bij al hun vragen rondom gastouderopvang. Ook breng ik, met hulp van onze website, ouders en gastouders in contact met elkaar. De juiste match zorgt vaak voor een jarenlange opvangrelatie tussen ouders, gastouder en opvangkind(eren), met mij als vaste contactpersoon vanuit ViaViela. Uit de persoonlijke band die hierdoor ontstaat, haal ik ontzettend veel voldoening. Gastouderopvang is op alle fronten persoonlijke opvang!

Persoonlijk contact is de rode draad
Persoonlijk contact met ouders, gastouders en opvangkinderen loopt als een rode draad door mijn werkzaamheden heen. Niets is zo leuk als gastouders die enthousiast over hun opvangkinderen vertellen. Je merkt aan deze verhalen hoe goed de band tussen gastouders en hun opvangkinderen is.

Wil je meer weten over gastouderopvang? Neem gerust contact met me op, ik help je graag verder!

Groeten Katja

Nieuws uit regio Lelystad, Dronten, Noordoostpolder

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Ik help je graag bij al je vragen over gastouderopvang.“ Katja Schmidt

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Lelystad voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 194872099.

Bekijk ViaViela in regio Lelystad, Dronten, Noordoostpolder in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Lelystad, Dronten, Noordoostpolder en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.