Welkom bij ViaViela

regio Maastricht, Valkenburg, Eijsden

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Heugemerstraat 229
6229 AP Maastricht
06-44189683
maastricht@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Nelleke Vaes

Mijn naam is Nelleke Vaes, als contactpersoon van ViaViela in de regio Maastricht, Valkenburg, Eijsden zorg ik, samen met mijn team, voor een complete begeleiding van ouders en gastouders. Zelfs over de grens.

Opvang in een huiselijke omgeving
Met gastouderopvang kies je voor opvang in een kleine groep binnen een huiselijke omgeving. Hierdoor is er genoeg ruimte om te spelen en leren met andere kinderen terwijl de gastouder ook tijd en aandacht voor ieder kind individueel heeft.

Onze website
Bij het zoeken naar een gastouder maken veel ouders gebruik van onze website. Via dit online netwerk vind je snel een gastouder in de buurt. En word je hier liever bij geholpen? Dan doe ik dat graag!

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Ben je op zoek naar een gastouder of wil je graag als gastouder aan de slag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Nelleke

Nieuws uit regio Maastricht, Valkenburg, Eijsden

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Een gastouder heeft echt tijd en aandacht voor je kind.“ Nelleke Vaes

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Maastricht voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 121575597.

Bekijk ViaViela in regio Maastricht, Valkenburg, Eijsden in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Maastricht, Valkenburg, Eijsden en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.