Welkom bij ViaViela

regio Oosterbeek, Arnhem, Bemmel

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Weverstraat 175
6862 DN Oosterbeek
06-24790841
oosterbeek@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Oosterbeek

Irene Gotink

Mijn naam is Irene Gotink, contactpersoon van ViaViela in de regio Oosterbeek, Arnhem en Bemmel. Met mijn jarenlange ervaring in de gastouderopvang weet ik hoe belangrijk gastouders zijn voor hun gastgezinnen.

Opvang in een kleine groep
Gastouders bieden flexibele opvang aan een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Hierdoor bouwen kind en gastouder echt een band op.

Professionele opvoeders
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid aan een gastouder worden gesteld. Daarnaast bezoek ik iedere gastouder regelmatig om de opvang te evalueren en om te zorgen dat de opvanglocatie op alle fronten goedgekeurd is.

Ondersteuning door ViaViela
Ouders en gastouders worden door ons ondersteund en begeleid. Ook kun je je zowel als ouder of gastouder inschrijven op onze website waar ouders en gastouders elkaar vinden.


Wil je meer weten over gastouderopvang? 
Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Groeten,

Irene

Nieuws uit regio Oosterbeek, Arnhem, Bemmel

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang is veilig en vertrouwd.“ Irene Gotink

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Oosterbeek voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 201301969.

Bekijk ViaViela in regio Oosterbeek, Arnhem, Bemmel en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Oosterbeek, Arnhem, Bemmel.