Nieuws

regio Oosterbeek, Arnhem, Bemmel

Nationale sportweek: Gastouders in beweging

Van 15 tot en met 24 september doen wij mee aan de Nationale sportweek. Een week waarin wij samen met de gastouders en kinderen in beweging komen!

We organiseren verschillende activiteiten. Zet je ze alvast in je agenda?


Kick-Off

Maandag 18 september is om 10.00 uur de online kick-off.

Zit jij veel op een stoel tijdens jouw werkdag? Samen met je opvangkinderen log je in voor een woonkamer stoel-pilates les. Lekker stretchen en de dag goed beginnen.


Dance Challenge!

De hele gastouderopvang komt in beweging tijdens onze Dance Challenge en gedurende de sportweek ontvang je beweegtips voor jou en de opvangkinderen.


Cool-Down

Op vrijdagavond 22 september sluiten we de nationale sportweek af met een boswandeling in het prachtige bos van Oosterbeek. We volgen de QR-FIT beweegroute, maar eerst starten we met een kopje koffie of thee.

We verwelkomen je graag om 19:00 uur in Park Hartenstein, ingang Airborne Museum, Oosterbeek. Rond 21.00 uur sluiten we af. 

Meld je voor de avondwandeling aan via deze link. Ga vervolgens naar 'Landelijke en regionale activiteiten en bijeenkomsten' en klik op 'Bekijk het aanbod'. Je kunt dan het regionale aanbod bekijken en je direct inschrijven.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Marleen de Waal