Welkom bij ViaViela

regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Corduwenerstraat 27
5012 CJ Tilburg
06-33035928
tilburg@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Laura Möller

Mijn naam is Laura Möller, contactpersoon van ViaViela in de regio Tilburg, Oisterwijk en Goirle. Ik begeleid ouders en gastouders bij alle dienstverlening rondom gastouderopvang. Van het bij elkaar brengen van ouders en gastouders tot het helpen bij de aanvraag kinderopvangtoeslag of het verzorgen van een workshop voor mijn gastouders.

Begeleiding op maat
De behoefte aan begeleiding kan per persoon verschillen. Veel ouders die op zoek zijn naar een gastouder kijken eerst zelf graag op onze website. Maar een (gast)ouder kan mij op ieder moment om hulp vragen. Dan ben ik er!

Meer dan ‘gewoon’ een oppas
Het is mooi om te zien hoe gepassioneerd onze gastouders zijn over hun werk, dat hoor je aan de verhalen over de belevenissen met hun opvangkinderen. Iedere keer weer merk je dat een gastouder zoveel meer is dan ‘gewoon’ een oppas.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Groeten,

Laura

Nieuws uit regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Als je mijn hulp nodig hebt, ben ik er!“ Laura Möller

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Tilburg voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 121514882.

Bekijk ViaViela in regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.