Welkom bij ViaViela

regio Utrecht, Nieuwegein, Houten

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Boomstede 455
3608 BH Maarssen
06-33035854
utrecht@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Claudia van der Gun

Mijn naam is Claudia van der Gun, contactpersoon van ViaViela in de regio Utrecht, Nieuwegein, Houten. Wat betreft opvang is het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zich emotioneel goed en gezond kunnen ontwikkelen.

Veilige, huiselijke omgeving
Gastouderopvang biedt een veilige, huiselijke omgeving met de gastouder als vertrouwd gezicht. Gastouder en kind leren elkaar heel goed kennen, hierdoor kan je kind zichzelf zijn en voelt het zich vrij om zichzelf te laten zien.

Persoonlijke begeleiding op maat
Ouders gaan via onze website vaak zelf op zoek naar een gastouder, maar we kunnen hier natuurlijk ook bij helpen. Verder begeleiden we persoonlijk bij allerlei zaken zoals het maken van opvangafspraken, het controleren van de opvanglocatie, het continue scholen van onze gastouders enz.

Wil je meer weten over gastouderopvang? 
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Claudia

Nieuws uit regio Utrecht, Nieuwegein, Houten

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Bij een gastouder kan je kind zichzelf zijn.“ Claudia van der Gun

Bijscholingsprogramma 2020

Ook in 2020 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Let op, mogelijk is het programma aangepast vanwege de corona crisis. Infomeer bij je ViaViela contactpersoon voor meer informatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Utrecht voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 201268061.

Bekijk ViaViela in regio Utrecht, Nieuwegein, Houten in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Utrecht, Nieuwegein, Houten en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.