Welkom bij ViaViela

regio Utrecht, Nieuwegein, Vleuten

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Lange dreef 11-B
4124 AJ Hagestein
06-33035854
utrecht@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Claudia van der Gun

Mijn naam is Claudia van der Gun, contactpersoon van ViaViela in de regio Utrecht, Nieuwegein, Vleuten. Wat betreft opvang is het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zich emotioneel goed en gezond kunnen ontwikkelen.

Veilige, huiselijke omgeving
Gastouderopvang biedt een veilige, huiselijke omgeving met de gastouder als vertrouwd gezicht. Gastouder en kind leren elkaar heel goed kennen, hierdoor kan je kind zichzelf zijn en voelt het zich vrij om zichzelf te laten zien.

Persoonlijke begeleiding op maat
Ouders gaan via onze website vaak zelf op zoek naar een gastouder, maar we kunnen hier natuurlijk ook bij helpen. Verder begeleiden we persoonlijk bij allerlei zaken zoals het maken van opvangafspraken, het controleren van de opvanglocatie, het continue scholen van onze gastouders enz.

Wil je meer weten over gastouderopvang? 
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Claudia

Nieuws uit regio Utrecht, Nieuwegein, Vleuten

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Bij een gastouder kan je kind zichzelf zijn.“ Claudia van der Gun

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Utrecht voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 201268061.

Bekijk ViaViela in regio Utrecht, Nieuwegein, Vleuten in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Utrecht, Nieuwegein, Vleuten en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.