Welkom bij ViaViela

regio Zaanstreek, Kennemerland

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Pachterstraat 5
1561 ED Krommenie
06-44189675
zaanstreek-oost@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Ruud en Marjan Oosthuizen

Wij zijn Marjan en Ruud Oosthuizen. Wij verzorgen de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Zaanstreek en Kennemerland.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Gastouderopvang, heel persoonlijk 
Steeds meer ouders kiezen voor het persoonlijke van gastouderopvang. Met de gastouder als een vast gezicht voor hun kind. Vertrouwde kinderopvang in een veilige, huiselijke omgeving waar ieder kind de aandacht krijgt die het verdient, dat is waar gastouderopvang voor staat.

Alles goed geregeld
Via onze website kunnen ouders zelf op zoek naar een gastouder, wij kunnen hen hier uiteraard ook bij helpen. Verder zorgen we dat alles voor zowel onze ouders als gastouders goed is geregeld, van de online administratie tot het zorgen voor een veilige opvanglocatie of het organiseren van workshops.

Wil je meer weten over gastouderopvang? 
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Marjan en Ruud

Nieuws uit regio Zaanstreek, Kennemerland

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„ Ieder kind de aandacht die het verdient.“ Ruud Oosthuizen

Bijscholingsprogramma 2023

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Bekijk hier het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Zaanstreek voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 158005909.

Bekijk ViaViela in regio Zaanstreek en Kennemerland in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Zaanstreek, Kennemerland en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.