Welkom bij ViaViela

regio Zwolle, Kampen, Meppel

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Moerheimstraat 184
7701 CK Dedemsvaart
06-33035929
zwolle@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Zwolle

Helma Kroeb

Mijn naam is Helma Kroeb, contactpersoon van gastouderbureau ViaViela in de regio Zwolle, Kampen en Meppel. Samen met mijn collega Clara Niemeijer vorm ik team ViaViela Zwolle.

Complete begeleiding
Wij bieden ouders en gastouders een complete begeleiding in gastouderopvang. Veel ouders en gastouders vinden elkaar via onze website. Hier kunnen we ook persoonlijk in bemiddelen. Daarnaast helpen we bij het maken van opvangafspraken tot de online administratie. Ook zorgen we samen met de gastouder dat de opvanglocatie veilig is en houden we onze (gast)ouders op de hoogte van alle laatste (pedagogische) ontwikkelingen binnen de gastouderopvang.

Tweede thuis
Omdat kinderen vaak meerdere dagen per week naar de kinderopvang gaan, is het belangrijk dat deze veilig en vertrouwd voelt. Veel ouders geven aan dat het huis van de gastouder voor hun kind voelt als een tweede thuis. Dat is precies de reden waarom opvang door een gastouder werkt!

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Helma

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Opvang moet veilig en vertrouwd voelen.“ Helma Kroeb

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Zwolle voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 918762352.

Bekijk ViaViela in regio Zwolle, Kampen, Meppel en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Zwolle, Kampen, Meppel.